Ajuntament d'Andratx

Inici -> El Municipi -> Fires i mercats

Fires i mercats

Tornar Imprimir

Puesto de fruta

ELS MERCATS SETMANALS

Una visita que no es pot deixar escapar és el mercat d'Andratx i de s'Arracó.

El mercat d'Andrax es fa tots els dimecres de cada mes, excepte els festius, als carrers d'Andratx i a les més de dues-centes parades es pot trobar una àmplia selecció de fruita fresca, verdura, embotits, llepolies, artesania, objectes de pell, utensilis de fang, productes típics mallorquins, flors, roba i una interminable llista de productes.

Es té constància de la realització d'aquest mercat des de mitjan segle XIX, però a un edifici propi, situat a l'actual plaça d'Espanya. Després de desaparèixer  l'immoble, a la dècada del anys seixanta, el mercat va continuar en aquell mateix lloc fins a finals dels setanta que es va traslladar fins a l'actual emplaçament, als voltants del passeig de Son Mas.

El mercat de s'Arracó té lloc els dissabtes en la plaça del poble, més petit, però de bon tros encant, permet als seus visitants fer la compra i gaudir de les terrasses dels bars del poble, on es reuneixen visitants i veïns.

FIRES I MERCATS ESTACIONALS

La Fira Agrícola, Ramadera, Artesanal i Industrial
La Fira es celebra, des de 1984, el primer cap de setmana d'abril. L'organitza el propi Ajuntament d'Andratx amb la col·laboració del Consell de Mallorca, el Govern de les Illes Balears i altres entitats locals. El lloc de la celebració són els voltants de les cases de Son Mas.

Mercats estacionals temàtics:

  • "Mercat de Nadal" a Andratx, segon cap de setmana de desembre
  • "Mercat de Sant Joan" (nocturn) a Camp de Mar, el 23 de juny
  • "Mercat de la Palomera" (nocturn) a Sant Elm, primer cap de setmana d'agost
  • "Mercar de les Flors" a Andratx el 30 i 31 d'Octubre

Data última modificació: 16/01/2013 a les 12:45


Ajuntament d'Andratx -  Av. de la Curia, 1 . 07150 Andratx
Telèfon: 971-628000 Fax: 971-136552
Correu electrònic: sac@andratx.cat