Ajuntament d'Andratx

Inici -> El Municipi -> Espais naturals -> La Trapa

La Trapa

Tornar Imprimir

PanorÓmica Trapa

La Reserva Natural de la Trapa Ús una finca situada l'extrem sud-oest de la serra de Tramuntana. Rep aquest nom arran de la presŔncia dels monjos trapencs que s'establiren a la vall devers el 1810. Durant la seva estada constru´ren el monestir, crearen un sistema de prove´ment d'aigua amb mines de captaciˇ i bastiren marges i marjades, seguint la tŔcnica de pedra en sec.

A la Trapa es poden trobar elements d'arquitectura tradicional com sˇn les cases de l'antic monestir amb restes d'una capella, el molÝ de sang, l'era... Per˛, sobretot, no es pot deixar de visitar el mirador, un excepcional balcˇ amb vistes espectaculars a sa Dragonera, que sembla un dragˇ que sorgeix de la mar.

La preservaciˇ de la Trapa es deu al grup ecologista GOB, que va adquirir la finca el 1993 per subscripciˇ popular.

Contingut relacionat

Enllašos addicionals

Data ˙ltima modificaciˇ: 02/09/2011 a les 10:52

Te pot interessar...

Aneu a la Seu Electr˛nica Portal de TransparŔncia (Botˇ) Aneu a Perfil del Contractant Pagament de tributs Banner Visit Andratx BOTON ACCESO DIRECTO CERTIFICADOS VIAJES Pagament  de Tributs Ajuntament (Autoliquidacions i Liquidacions) LÝnia Verda Accessos a trÓmits Aneu al Bolg d'Esports boton acceso directo biblioteca CatÓleg Patrimoni normas urbanisticas 2007 senderismo watch about boton acceso directo farmacias

Ajuntament d'Andratx -  Av. de la Curia, 1 . 07150 Andratx
TelŔfon: 971-628000 Fax: 971-136552
Correu electr˛nic: sac@andratx.cat