Ajuntament d'Andratx

Inici -> El Municipi -> Gastronomia -> Gastronomia local

Gastronomia local

Tornar Imprimir

Peix fresc

La gastronomia andritxola Ús variada i deliciosa, rica en productes frescs de la terra i del mar. ╔s una cuina tÝpicament mediterrÓnia, pagesa i marinera, on destaquen ingredients com el peix i el marisc, acabats de pescar, combinats amb altres de l'hort, que permeten cuinar plats de gran qualitat i sabor exquisit.

La cuina d'Andratx Ús coneguda internacionalment. La llarga tradiciˇ de cuiners, els nombrosos restaurants de la zona i les Jornades Gastron˛miques d'Andratx en sˇn testimoni.

Molts de cuiners andritxols feren feina als millors restaurants de les Illes i fins i tot alguns emigraren a altres pa´sos estrangers com Argentina, Cuba, CanadÓ, EUA o Franša.

L'oferta de restaurants i cafeteries d'Andratx Ús molt variada. A prop de la mar, el visitant trobarÓ una llarga llista de restaurants que es distingeixen per la seva gran qualitat i per l'excelĚlent preparaciˇ dels seus plats, sobretot de peix fresc, que podrÓ tastar a les agradables terrasses amb vistes a la mar. Per˛, a l'interior del terme, tambÚ s'hi troben petits i acollidors restaurants amb una variada oferta gastron˛mica.

Data ˙ltima modificaciˇ: 02/09/2011 a les 11:13

Te pot interessar...

Aneu a la Seu Electr˛nica Portal de TransparŔncia (Botˇ) Pagament de tributs Pagament  de Tributs Ajuntament (Autoliquidacions i Liquidacions) Banner Visit Andratx BOTON ACCESO DIRECTO CERTIFICADOS VIAJES LÝnia Verda Accessos a trÓmits Aneu al Bolg d'Esports boton acceso directo biblioteca CatÓleg Patrimoni normas urbanisticas 2007 senderismo watch about boton acceso directo farmacias

Ajuntament d'Andratx -  Av. de la Curia, 1 . 07150 Andratx
TelŔfon: 971-628000 Fax: 971-136552
Correu electr˛nic: sac@andratx.cat