Ajuntament d'Andratx

Inici -> └rees -> Transport

Transport

Tornar Imprimir

Transporte

El Municipi d'Andratx gaudeix d'una important xarxa de carreteres i estÓ ben comunicat entre sÝ, amb els pobles dels voltants i amb la capital de Mallorca.

La comunicaciˇ amb la capital es fa a travÚs de la carretera C-719, Palma-Andratx. La via de Cintura comunica rÓpidament el municipi amb l'aeroport de Son Sant Joan.

Andratx enllaša amb el Port d'Andratx mitjanšant la carretera C-719, i el passeig de vianants, inaugurat el juny de 2006, uneix a peu la vila amb el Port, situat nomÚs a 4 km. Aquesta mateixa carretera uneix Andratx amb es Camp de Mar, situat a uns 3 km en direcciˇ a Palma.

Andratx comunica rÓpidament amb s'Arracˇ (situat a uns 3 km de la vila) amb la carretera de s'Estret (Ma-1050) que enllaša amb la carretera que va d'Andratx al Port (C-719). TambÚ existeix la possibilitat d'anar per l'antiga carretera (Ma-1030) que passa per l'interior de la vila, el coll de s'Arracˇ i, finalment, arriba a la localitat de s'Arracˇ

Per anar d'Andratx a Sant Elm (situat a uns 7 km en direcciˇ cap a la costa) cal agafar qualsevol de les dues carreteres que van d'Andratx a s'Arracˇ. A partir de s'Arracˇ cal seguir la carretera Ma-1030, s'Arracˇ-Sant Elm.

Tots els nuclis de poblaciˇ estan ben comunicats entre sÝ, i amb Palma, amb servei d'autobusos. La lÝnia 100 de la companyia TIB enllaša els pobles de sa Coma, Andratx, el Port d'Andratx, s'Arracˇ i Sant Elm. La lÝnia 102 de la mateixa companyia s'encarrega del transport des del municipi fins a Palma, passant pes Camp de Mar.

El servei de taxi tambÚ es pot utilitzar per moure's per Andratx i per anar a la resta d'indrets de l'illa. 

Web: web consorci transport mallorca

Data ˙ltima modificaciˇ: 19/07/2012 a les 11:39

Te pot interessar...

Aneu a la Seu Electr˛nica Portal de TransparŔncia (Botˇ) Pagament de tributs Pagament  de Tributs Ajuntament (Autoliquidacions i Liquidacions) Banner Visit Andratx BOTON ACCESO DIRECTO CERTIFICADOS VIAJES LÝnia Verda Accessos a trÓmits Aneu al Bolg d'Esports boton acceso directo biblioteca CatÓleg Patrimoni normas urbanisticas 2007 senderismo watch about boton acceso directo farmacias

Ajuntament d'Andratx -  Av. de la Curia, 1 . 07150 Andratx
TelŔfon: 971-628000 Fax: 971-136552
Correu electr˛nic: sac@andratx.cat