Ajuntament d'Andratx

Inici -> └rees -> Cultura -> 30 Anys Premis Pintura

30 Anys dels Premis de Pintura d'Andratx

Tornar Imprimir

30 anys Premis Pintura Andratx

Moltes colĚleccions, incloses les d'art, sorgeixen gairebÚ per casualitat. No Ús el cas de la colĚlecciˇ de pintura contemporÓnia de l'Ajuntament d'Andratx, ja que aquesta va sorgir fa trenta anys amb motiu de la primera convocat˛ria dels Premis Andratx d'Arts PlÓstiques.

I trenta anys Ús temps suficient perquŔ aquest conjunt de treballs pict˛rics arribi a un nombre i entitat que pagui la pena ser gaudit pel conjunt dels ciutadans d'Andratx i d'aquells que ens visiten. ╔s per aix˛, que des de la regidoria de Cultura s'ha decidit recopilar en un catÓleg tota l'obra premiada durant aquest temps i editar-la a tot color i amb altes exigŔncies de qualitat.

Aquest ric patrimoni artÝstic, augmentat i millorat amb el pas del temps, no ha de ser gaudit ˙nicament pels funcionaris i els ve´ns que vÚnen a realitzar qualque gestiˇ administrativa a Son Mas, sinˇ que cal aconseguir que pugui ser contemplat i admirat per tothom. De fet, hi ha quadres que es troben a dependŔncies per les quals no transiten mai els visitants o els usuaris de l'Ajuntament.

Amb l'ediciˇ d'aquest catÓleg s'haurÓ aconseguit, d'una banda, donar valor a tota l'obra grÓfica guardonada pels Premis Andratx i preservarla per a la mem˛ria hist˛rica.

DescÓrrega darxius

Descargar archivo

Text del catÓleg dels 30 anys dels Premis de Pintura
Tipo de archivo: PDF | Idioma: Catalßn

Contingut relacionat

Imatges

2on premi 1976. AgustÝn Penades 3er premi 1976. MarÝa Vich Vidal 2on premi 1977. Mateu Alcina

Vegeu mÚs imatges

Data ˙ltima modificaciˇ: 18/11/2011 a les 12:25


Ajuntament d'Andratx -  Av. de la Curia, 1 . 07150 Andratx
TelŔfon: 971-628000 Fax: 971-136552
Correu electr˛nic: sac@andratx.cat