Ajuntament d'Andratx

Inici -> └rees -> Educaciˇ -> Formaciˇn y Ocupaciˇn

Servei d'Orientaciˇ Laboral Integral (SOLI)

Tornar Imprimir

SOLI UGT

Servei gratu´t d'informaciˇ i orientaciˇ professional per a persones que desitgen trobar treball i/o millorar el seu perfil professional.

T'oferim una atenciˇ personalitzada i individualitzada amb l'objectiu d'assessorar-te i ajudar-te a afrontar d'una manera activa qualsevol procÚs de recerca, millora i/o manteniment de l'ocupaciˇ.

Un equip multidisciplinar d'orientadors t'ajudarÓ en les accions segŘents:

  • AnÓlisi i diagn˛stic de la teva situaciˇ actual i definiciˇ dels teus objectius professionals
  • Elaboraciˇ d'itineraris personalitzats segons els teus interessos i necessitats formatives i professionals.
  • Seguiment en el desenvolupament del teu itinerari personalitzat consensuat entre usuari i orientador.

Al llarg del procÚs d'orientaciˇ tindrÓs cites presencials i/o a travÚs del telŔfon i el correu electr˛nic amb l'orientador.TambÚ podrÓs asistir a qualque sessiˇ grupal si et pot ser ˙til.El nombre de sessions d'orientaciˇ dependran de les teves necessitats i dels objectius marcats.

Es realitzarÓ un seguiment individualitzat de les accions a realitzar en l'itinerari personalitzat amb l'objectiu de mantenir un treball constant i continuat per aconseguir els objectius.

El procÚs d'orientaciˇ es tancarÓ desprÚs de la consecuciˇ dels objectius proposats o de la decisiˇ consensuada entre orientador i usuari.

AJUNTAMENT D'ANDRATX
Av. de la C˙ria, 1
07150 Andratx
Tel. 971 628000 Ext. 203

Horari: 09:00 a 14:00 h

ENLLAăOS:

Data ˙ltima modificaciˇ: 12/12/2011 a les 09:29

Te pot interessar...

Aneu a la Seu Electr˛nica Portal de TransparŔncia (Botˇ) Pagament de tributs Pagament  de Tributs Ajuntament (Autoliquidacions i Liquidacions) Banner Visit Andratx BOTON ACCESO DIRECTO CERTIFICADOS VIAJES LÝnia Verda Accessos a trÓmits Aneu al Bolg d'Esports boton acceso directo biblioteca CatÓleg Patrimoni normas urbanisticas 2007 senderismo watch about boton acceso directo farmacias

Ajuntament d'Andratx -  Av. de la Curia, 1 . 07150 Andratx
TelŔfon: 971-628000 Fax: 971-136552
Correu electr˛nic: sac@andratx.cat