Ajuntament d'Andratx

Inici -> └rees -> Medi Ambient -> Neteja de via p˙blica

Neteja i mantenimint de la via p˙blica

Tornar Imprimir

El Departament de Medi Ambient supervisarÓ les empreses que gestionen el servei de recollida d'escombraries domiciliÓries i neteja viÓria, del terme municipal d'Andratx.

Queden exclosos del servei de recollida diÓria domiciliÓria, i per tant, es prohibeix dipositar-los en els contenidors, els residus segŘents:

  • El material inert de petites reparacions i residus industrials.
  • Les restes de poda d'arbres i jardins, de parcs urbans i de la resta d'establiments similars p˙blics o privats.
  • Els mobles i estris domŔstics.
  • Els animals morts.
  • Els enderrocs d'obres.

L'horari per dipositar les escombraries domiciliÓries en els contenidors Ús de 20 a 23 h. L'incompliment d'aquest horari es sancionarÓ.

En cap concepte es permetrÓ l'abandonament de mobles, estris domŔstics, andr˛mines velles i materials residuals, de petites reparacions en habitatges o locals. En aquest cas, s'haurÓ de cridar a l'Ajuntament i s'informarÓ del telŔfon de contacte i del tipus d'estri a llenšar. Com a resposta a la solĚlicitud telef˛nica, els encarregats d'aquest servei quedaran d'acord amb el particular sobre la data i hora que pot dipositar l'estri a la via p˙blica. Si el dip˛sit es realitza sense confirmaciˇ prŔvia per part de l'Ajuntament podrÓ ser motiu de sanciˇ.

Queda prohibida la neteja de vehicles a la via p˙blica i qualsevol forma d'abocament d'aigŘes, ja siguin netes o brutes en la via p˙blica, la qual cosa podrÓ ser motiu de sanciˇ.

Data ˙ltima modificaciˇ: 14/07/2017 a les 10:23


Ajuntament d'Andratx -  Av. de la Curia, 1 . 07150 Andratx
TelŔfon: 971-628000 Fax: 971-136552
Correu electr˛nic: sac@andratx.cat