Ajuntament d'Andratx

Inici -> El Municipi -> Platges

Les platges de Sant Elm

Tornar Imprimir

Cala en Basset 1

CALA EN BASSET

╔s una platja de c˛dols i grava, amb fons marins de gran bellesa, situada al paratge natural de cala en Basset, davant l'illa de sa Dragonera i als peus de la torre de cala d'en Basset i dels espectaculars penya-segats de la Trapa.TÚ una longitud de 40 metres i una amplÓria de 25 metres. ╔s un lloc molt freqŘentat per fondejar, ja que la platja no tÚ gaire espai.

NomÚs Ús accessible a peu o per mar. Des de Sant Elm s'hi pot anar per l'avinguda de la Trapa, on es pot aparcar, i desprÚs d'un passeig de 30 minuts pel bosc.

ES CARREGADOR

╔s una petita platja que es troba a una zona residencial de cases d'estiueig, amb la vorera i els fons rocosos, on es pot prendre el sol i gaudir d'un bany tranquil enfront de sa Dragonera. Compta amb 25 metres de llargada per 10 metres d'amplada i no disposa d'equipament de platja. Per anar-hi, des del passeig de vianants de Sant Elm, tan sols s'ha de seguir el carrer de Cala en Basset i voltar al carrer des Carregador.

SA PLATJA GRAN O ES GEPERUT

Sa Platja Gran, nom com es coneix la platja de Sant Elm, Ús la mÚs extensa del municipi, amb 125 metres de llargada per 30 metres d'amplada. ╔s d'arena fina i es troba protegida per l'illot des Pantaleu. EstÓ situada a l'entrada de Sant Elm, per tant Ús de fÓcil accÚs i ofereix tots els serveis de platja.

SA PLATJA PETITA O CALA PETITA

Petita platja d'arena, ve´na de l'anterior, rodejada de cases d'estiueig, consta de 80 metres de llargÓria per 20 metres d'amplada i Ús id˛nia per als infants per la poca profunditat de les seves aigŘes. Compta amb els mateixos serveis que la Platja Gran.

CALA ES CONILLS

Es tracta d'una petita platja de c˛dols i grava, de 15 metres de longitud per 8 metres d'amplada, rodejada de pedra de marŔs on es pot prendre el sol. EstÓ situada a una zona amb cases d'estiueig i pinar i no disposa d'equipament de platja. Seguint el seu litoral rocˇs es poden trobar petits entrants aptes per nedar i bussejar. De fÓcil accÚs per la carretera de Sant Elm i girant pel carrer camÝ de sa Torre, on es localitza la Torre de Sant Elm.

CALA D'EGOS

╔s una platja verge d'aigŘes turqueses amb voreres i fons rocosos, de 70 metres de llargÓria per 25 metres d'amplada i un vast pinar al seu darrere. Al seu litoral es poden trobar nombrosos racons i coves. Es troba entre Sant Elm i es Port d'Andratx, a un indret de gran bellesa i valor paisatgÝstic, lluny de la massificaciˇ turÝstica i de difÝcil accÚs, ja que nomÚs s'hi pot arribar amb barca o desprÚs d'una excursiˇ a peu d'una hora, aproximadament, si es parteix del Port d'Andratx o d'unes dues hores, si el punt de partida Ús Sant Elm.

Data ˙ltima modificaciˇ: 23/11/2012 a les 10:45


Ajuntament d'Andratx -  Av. de la Curia, 1 . 07150 Andratx
TelŔfon: 971-628000 Fax: 971-136552
Correu electr˛nic: sac@andratx.cat