Ajuntament d'Andratx

Inici -> El Municipi -> Platges

Les platges del Port d'Andratx

Tornar Imprimir

LlaŘt 1

CALA FONOLL

Platja petita de vorera i fons de c˛dols grisencs, amb 55 metres de llarg i 15 d'ample i aigŘes cristalĚlines, situada entre les roques dels penya-segats d'una zona urbanitzada del Port d'Andratx.

Per anar-hi des del Port, s'ha d'agafar l'avinguda de Gabriel Roca Garcias i continuar pel carrer de Cala Fonoll. Una rampa forša empinada permet davallar a la platja.

ES BRISMAR

Ses Bassetes, mÚs coneguda com sa platja des Brismar, Ús una platgeta d'arena de 30 metres de longitud per 15 metres d'amplitud, situada a la badia del Port, entre el passeig de vianants i el moll. La seva tranquilĚlitat i petites dimensions la fan adequada per als mÚs petits, encara que no disposa de serveis tÝpics de platja. ╔s molt accessible, ja que es troba en ple centre del Port d'Andratx.

CALA MARMASS╚N

╔s una platja petita de 20 metres de llargada i 15 metres d'amplada amb la vorera i el fons rocosos i marins de gran bellesa, que la fan especialment atractiva per bussejar, a mÚs de ser un racˇ tranquil per prendre el sol.
Per arribar-hi des del Port d'Andratx, s'ha de seguir l'avinguda de l'Almirall Riera Alemany que duu a la zona residencial del Cap de sa Mola i continuar el darrer tram caminant.

CALA LLAMP

╔s una zona rocosa de 35 metres de llargÓria i 5 metres d'amplada, apta per al bany i prendre el sol, situada a un indret urbanitzat del Port, sense equipament de platja. S'hi pot anar des del Port d'Andratx seguint la carretera que condueix a Cala Llamp.

Data ˙ltima modificaciˇ: 26/08/2011 a les 12:27


Ajuntament d'Andratx -  Av. de la Curia, 1 . 07150 Andratx
TelŔfon: 971-628000 Fax: 971-136552
Correu electr˛nic: sac@andratx.cat