Ajuntament d'Andratx

Inici -> └rees -> Atenciˇ Ciutadania (SAC)

Servei d'Atenciˇ a la Ciutadania

Tornar Imprimir

Amb l'objectiu de facilitar l'accÚs a la informaciˇ, la comunicaciˇ, la tramitaciˇ i la prestaciˇ de serveis municipals, es va obrir el 2 de gener del 2009 el Servei d'Atenciˇ a la Ciutadania (SAC), per a simplificar els trÓmits i millorar la calitat en l'atenciˇ.

El SAC d'Andratx constata l'apropament de l'Administraciˇ als ciutadans, centralitzant en un ˙nic punt l'accÚs des de l'exterior. L'equip humÓ estÓ especialment format per a atendre al ciutadÓ de manera rÓpida, eficaš i precisa. SerÓ el lloc on es duran a terme les segŘents accions:

Recepciˇ i acollida als ciutadans, evitats desplašaments entre els mostradors dels distints departaments.

Orientaciˇ i informaciˇ, oferint aclaracions i ajudes d'indole prÓctica que els ciutadans requereixen sobre procediments, trÓmits, requisits, documentaciˇ...per als projectes, actuacions o solĚlicituts que es proposin realitzar, o per a accedir al gaudiment d'un servei p˙blic o beneficiar-se d'una prestaciˇ.

Gestiˇ de trÓmits, inici de procediments administratius, i resoluciˇ de les qŘestions que per la seva urgŔncia i simplicitat demandin una resposta immediata.

Recepciˇ de tot tipus de documents mitjanšant el Registre General d'Entrada. L'Ajuntament d'Andratx es va adherir al Conveni Marc subscrit entre l'Administraciˇ General de l'Estat i la Comunitat Aut˛noma de les Illes Balears, aixÝ com el conveni subscrit amb el Consell Insular, per a la implantaciˇ d'una xarxa d'oficines integrades d'Atenciˇ al CiutadÓ.

Realitzaciˇ de liquidacions i autoliquidacions.

En definitiva, s'intenta millorar el servei de l'Ajuntament cap al ciutadÓ/na, centralitzant tots els serveis en un ˙nic punt d'atenciˇ, el SAC, i aconseguint un Ajuntament mÚs modern i eficaš, que doni solucions a les demandes dels ciutadans.

Adreša i dades de contacte

Adreša

Avenida  De la C˙ria, 1
Planta:Baja.

 Andratx (Illes Balears)

Tel.: 971 62 80 00

Horari

Registre general, deádilluns a divendres, de 8.30 a 13.30 hores.

Registre d'assumptes d'urbanisme i revisiˇ del tŔcnic, de dilluns a divendres de 8.30h a 11h.


Dades de contacte

Persona responsable:

R. Delegada: Margarita Esteva (mesteva@andratx.cat)

Jefa de la Unidad: Vanessa Bonilla (vbonilla@andratx.cat)

DescÓrrega darxius

Descargar archivo

Mem˛ria any 2015
Tipo de archivo: PDF | Idioma: Catalßn

Data ˙ltima modificaciˇ: 06/08/2019 a les 10:41


Ajuntament d'Andratx -  Av. de la Curia, 1 . 07150 Andratx
TelŔfon: 971-628000 Fax: 971-136552
Correu electr˛nic: sac@andratx.cat