Ajuntament d'Andratx

Inici -> └rees -> Cultura -> Biblioteca

Biblioteca Municipal d'Andratx Jaume Bover

Tornar Imprimir

Biblioteca Municipal

La Biblioteca Municipal Ús un centre local d'informaciˇ que facilita als usuaris tota classe de coneixements i informaciˇ.

Us podrÓ assessorar sobre el seu funcionament i del fons que disposa a mÚs de la possibilitat de prÚstec interbibliotecari.

Es potáaccedir lliurement a la biblioteca i consultar el seu fons sense cap tipus de requisit. TambÚ compta amb dotze equips informÓtics amb accÚs a internet, al Fons del fot˛graf Rafel Ferrer i el setmanari Andratx.

Amb el carnet d'usuari es pot endur a casa gratu´tament la major part del material de la biblioteca. Estan excloses de prÚstec les obres de referŔncia i la colĚlecciˇ local. El perÝode de prÚstec Ús de 15 dies pels llibres i 7 dies per vÝdeos, DVD i CD. Les revistes es poden emportar una setmana sempre que siguin les endarrerides.

D'altra banda,áperi˛dicament es realitzen activitats de foment de la lectura, tant per a infants com per a adults. Per estar informats d'aquestes activitats poden visitar la pÓgina web de la Biblioteca, aixÝ com les seves xarxes socials (Facebook i Instagram).

Altres informacions: des de 1994, arran del conveni signat entre el Consell de Mallorca i l'Ajuntament d'Andratx, la Biblioteca Municipal pertany a la Xarxa de Biblioteques de Mallorca, i per tant, segueix els parÓmetres que marca aquest organisme.

Principals serveis

Sala d'ordinadors, sala d'exposicions i conferŔncies, sala infantil, sala de lectura i estudi.

Adreša i dades de contacte

Adreša

Plaza  Miquel Moner, 1, 

07150 Andratx (Illes Balears)

Tel.: 971-136066

Horari

De 9h a 14h i de 16h a 21h


Tancament:

Dissabtes i Diumenges

Dades de contacte

Persona responsable: Juan Miguel ┴lvarez

CÓrrec: Coordinador

Correu electr˛nic: biblioteca@andratx.cat

Web: Biblioteca Municipal Andratx

Data ˙ltima modificaciˇ: 16/09/2020 a les 10:04


Ajuntament d'Andratx -  Av. de la Curia, 1 . 07150 Andratx
TelŔfon: 971-628000 Fax: 971-136552
Correu electr˛nic: sac@andratx.cat