Ajuntament d'Andratx

Inici -> └rees

VI Rally Sol de Ponent (Tota la informaciˇ)

Tornar Imprimir

Rally Sol de Ponent Logo 2020

Aquest cap de setmana es celebra a Andratx una nova ediciˇ -i serÓ ja la sisena- del Rally Sol de Ponent, prova inaugural del campionat de Balears.

La sortida tornarÓ a ser en el marc incomparable deláPort d'Andratx, a partir de les 9h. Al matÝ tambÚ es recupera el tram de la carretera d'Andratx a Estellencs, que l'any passat es va haver de suprimir per mor dels despreniments patits a la mateixa.

Ja al capvespre, els trams de Sa Coma, s'Arracˇ - Sant Elm i Sant Elm - s'Arracˇ.

Les verificacions es faran el divendres 21 als Almacenes Ferragut, a Son Bugadelles.

En aquest enllaš trobareu tota la informaciˇ referent a horaris, rut˛metre, participants, reglament...

Informaciˇ de carreteres

A nivell de carreteres, destacar que quedarÓ tancada la carretera d'Andratx a Estellencs entre les 8.30h i les 13.30h; i la carrtera d'EsáCapdellÓ a Andratx (i, per tant, Sa Coma) entre les 9.45h i les 15h.

TambÚ el tram comprŔs entre s'Arracˇ (rotonda) i Sant Elm (Carrer MossŔn Joan Ensenyat, camÝ Can Perxota), que quedarÓ tancat entre les 15.45h i les 23h, i no es podrÓ ni entrar ni sortir de Sant Elm. No obstant, es produiran obertures esporÓdiques de la carretera al trÓnsit, per a que tothom que hagi de sortir de Sant Elm pugui fer-ho en un moment determinat. Els punts de sortida seran a la rotonda de s'Arracˇ, amb els cotxes ordenats a Tomeu Monjo; mentre que a Sant Elm el CamÝ de Sa Torre serÓ el punt de partida.

La seguretat Ús vital

En tot momentáserÓ vital respectar les normes de seguretat, aixÝ com les indicacions establertes per l'organitzaciˇ, Policia Local, GuÓrdia Civil, Protecciˇ Civil...

Entre aquestes, podem destacar les segŘents:á

  • No colĚlocar-se a les zones on estÓ expressament indicat que no es poden colĚlocar espectadors.
  • EstÓ prohibit fer foc.
  • Recollir i netejar en acabar.á
  • Comportar-se amb civisme i colĚlaboraciˇ

Finalment, destacar que el Rally acabarÓ devers les 23h a la Plaša Weyler de s'Arracˇ, on es farÓ entrega de trofeus i posterior celebraciˇ. Per tant, estarÓ prohibit estacionar a la Plaša, aixÝ com als carrers adjacents.

Contingut relacionat

Enllašos addicionals

Data ˙ltima modificaciˇ: 18/02/2020 a les 09:21

Aneu a la Seu Electr˛nica Portal de TransparŔncia (Botˇ) Pagament de tributs Pagament  de Tributs Ajuntament (Autoliquidacions i Liquidacions) Banner Visit Andratx BOTON ACCESO DIRECTO CERTIFICADOS VIAJES LÝnia Verda Accessos a trÓmits Botˇ Inacua Esports Andratx boton acceso directo biblioteca CatÓleg Patrimoni Botˇn Visor Urbanismo normas urbanisticas 2007 senderismo watch about boton acceso directo farmacias

Ajuntament d'Andratx -  Av. de la Curia, 1 . 07150 Andratx
TelŔfon: 971-628000 Fax: 971-136552
Correu electr˛nic: sac@andratx.cat