Ajuntament d'Andratx

Inici -> Àrees -> ENLLAÇOS D'INTERÈS

Resum de la setmana (del 24 al 30 de juliol)

Tornar Imprimir

Inauguracion calle levante 2017

Aquesta setmana ha estat plena de molt bones notícies pel municipi, amb fets destacats pràcticament cada dia, entre els que podem destacar els següents:

*El divendres s'obria al trànsit de manera definitiva la prolongació del Carrer Llevant, al Port d'Andratx. Una de les actuacions més importants de la legislatura, per la relevància que té, i pels efectius positius que tendrà en la circulació del nucli costaner.

Amb aquest nou vial de prolongació del Carrer Llevant es podrà donar sortida i entrada als vehicles en direcció a diverses urbanitzacions costaneres amb una major flexibilitat, ja que connectarà el Carrer Lepanto amb una bifurcació cap al Carrer Ponent i cap al mateix Carrer Llevant.

També suposarà una reducció en el trànsit existent avui en dia al centre del nucli urbà, i a la seva vegada permetrà la creació de prop d'un centenar de noves places d'aparcament.

*El dimarts s'inaugurava amb motiu del primer partit del torneig de futbol sala de Sant Elm la remodelació de les obres que s'han duit a terme a les pistes esportives, i que, entre d'altres, ha suposat la substitució del paviment del terreny de joc per un altre de millors característiques i majors prestacions. Repintant-se també les línies que delimiten el terreny de joc.

D'altra banda, s'han retirat les xarxes en mal estat, millorant els tancaments; s'han reparat els murs que limiten amb el camp; i s'ha desbrossat i excavat part del lateral, per posteriormente situar-hi les grades pels espectadors, permetent-se així respectar els marges de seguretat necessaris al terreny de joc.

*El dijous va quedar patent que la Nit de l'Art de s'Arracó és una de les majors manifestacions artístiques organitzades a l'illa, amb la presència de més de 150 artsites de diferents modalitats. Tot el nucli es va omplir d'art, tot a l'aire lliure, convertint-se en una galeria de carrer, per la que hi van passar milers de persones.

Aquest recorregut d'art ha cumplit la seva setena edició amb un important creixement any rera any. Durant les més de sis hores que va durar l'oferta artística també van destacar els diferents concerts musicals, amb actuacions com les de Javier Alvarez, Bruno Sotos, Maria Vermella Duo, Roberto Galli, Gustavo Churruarin, o Herman, entre d'altres. 

*Aquesta setmana es posava en marxa també la nova pàgina web de turisme del nostre municipi. Un portal que obre Andratx al món, per a fer arribar d'una manera més còmoda i accessible un dels indrets més visitats de les Illes a tots des de casa seva

Una web que permetrà conéixer de manera més propera tots els nuclis poblacionals andritxols, les seves característiques i els seus encants, així com tota l'informació relacionada amb l'agenda cultura, esportiva, d'oci... del municipi.

A més a més, aquesta setmana hi ha hagut Ple, un dels més llargs dels darrers mesos, i en el que l'ORA del Port d'Andratx va centrar un dels punts més importants, amb el rebuig de PI, Partit Popular i PSOE a la moció presentada per MÉS per Andratx de suprimir el sistema d'aparcament regulat instal·lat recentment a la primera línia del Port d'Andratx, al·legant que no ténen la competència per a fer-ho, i afirmant que es mantindran ferms en la seva proposta inicial, diferent de la que finalment va aplicar Ports de les Illes Balears, competent en aquesta regulació de l'aparcament.

I aquesta setmana també es complien quatre anys del fatídic incendi que va afectar la nostra zona, essent la batlessa Katia Rouarch entrevistada a la Cadena COPE amb aquest moti.

D'altra banda, l'Ajuntament donava a conèixer el projecte de recuperació i rehabilitació integral de la finca de Can Fasser per a la seva consulta.

Aquesta setmana també l'Ajuntament donava a conèixer el programa complet de les Festes de Sant Elm, que comencen aquest dimecres 2 d'agost, així com la relació de mercats per aquest estiu.

Finalment, recordar que el programa Cinc Dies d'IB3 Televisió es va emetre el dijous de manera íntegra des del Port d'Andratx, amb la participació de diferents associacions, artistes i personatges del nostre municipi.

Data última modificació: 31/07/2017 a les 13:00


Ajuntament d'Andratx -  Av. de la Curia, 1 . 07150 Andratx
Telèfon: 971-628000 Fax: 971-136552
Correu electrònic: sac@andratx.cat