Ajuntament d'Andratx

Inici

Arriba una nova ediciˇ del 'Viu el Nadal'

Tornar Imprimir

Andratx es torna a omplir d'ilĚlusiˇ i activitats de tota mena, amb concerts, excursions, teatre, cinema, mercats, tallers...

Foto Presentaciˇ Viu el Nadal 2017

Aquest matÝ s'ha presentat una nova ediciˇ del 'Viu el Nadal' 2017, que comenša ja aquest divendres 1 de desembre, i que pretŔn oferir el millor Nadal a Andratx amb un calendari ple d'activitats de tota mena, que transmetran tota la mÓgia i ilĚlusiˇ fins al 5 de gener.

Des de l'Ajuntament, i especialment des de l'Órea de Cultura i Joventut, regida per Anabel Curtˇ, es torna a fer una forta aposta per un programa extens, complet i variat. Sˇn molts els actes que s'hi integren, i per a tots els p˙blics, la qual cosa fa que la gent que hi participa, ja sigui del municipi o de fora, sigui molt nombrosa.

Les activitats comenšaran ja aquest divendres 1 d desembre amb la 'Festa de ses llanternes', un espectacle visual al centre del municipi que acabarÓ amb una ballada popular a la Plaša Espanya. El diumenge, primera representaciˇ teatral de les dues previstes durant el programa, amb l'obra 'Stop' del Grup Calabruix.

El dimarts dia 12 de desembre comenšaran els concerts, amb el que oferirÓ la Coral Municipal d'Andratx al Centre de Dia, amb l'especial presŔncia de Bruno Sotos. Concert de Nadal que repetirÓ la Coral Veus de Ponent a s'Arracˇ el diumenge 17. El mateix diumenge 17 hi haurÓ un dels plats forts d'aquestes Festes: el Tradicional Mercat de Nadal, des de les 10h a la Plašaa Espanya.

Un altre dels concerts de Nadal serÓ el que oferiran els alumnes de l'Escola de M˙sica, Dansa i Banda d'Andratx, el dijous 21 a l'Auditori. CompletarÓ el capvespre la representaciˇ teatral 'Cuento de Navidad', organitzada pel Casal de Joves d'Andratx, a les 19h a Sa Teulera.

TambÚ tendrem Betlem Vivent, al Port d'Andratx el diumenge 24; cinema infantil, tant el dimecres 27 com el dijous 28; tallers com el de cuina talai˛tica o els infantils del dia 27; els concursos tradicionals de betlems particulars i d'aparadors de Nadal; i evidentment la festa de Cap d'Any, que una vegada mÚs serÓ a la Plaša, amb una carpa incorporada per a l'ocasiˇ.

I com no podia ser d'una altra manera, els primers dies de l'any comenšaran amb el sensacional Parc Infantil de Nadal, per a goig dels mÚs petits del municipi. Els dimarts 2, dimecres 3 i dijous 4 podran viure un dels events mÚs esperats de tot el Nadal.

La colcada dels Reis d'Orient serÓ el divendres 5 de gener a les 18.30h al Port d'Andratx, a les 19h a s'Arracˇ, i a les 19.30h a Andratx, tots ells amb l'entrega dels presents a l'EsglÚsia.

En definitiva, mÚs d'un mes d'activitats prÓcticament cada dia, de tot tipus i per a tots els p˙blics, que permeran viure d'una manera molt especial aquest Nadal de 2017 a Andratx.

"Volem colĚlaborar en la creaciˇ d'un Nadal mÓgic per a tots, amb events per a gaudir tota la famÝlia, d'altres dedicats als mÚs petits, amb diferents espais i recreacions... Tot aix˛ duu molta feina, una feina que no seria possible sense la gran quantitat de voluntaris, pero nomÚs per veure la ilĚlusiˇ de qui ho gaudeix ja en val la pena", ha afirmat Anabel Curtˇ.

Des de l'Ajuntament no ens queda mÚs de desitjar-vos a tots unes molt bones festes, i que tots tenguin un 2018 meravellˇs.

DescÓrrega darxius

Descargar archivo

Programa Viu el Nadal 2017
Tipo de archivo: PDF | Idioma: Catalßn

Data ˙ltima modificaciˇ: 29/11/2017 a les 11:45

Aneu a la Seu Electr˛nica Portal de TransparŔncia (Botˇ) Pagament de tributs Pagament  de Tributs Ajuntament (Autoliquidacions i Liquidacions) Banner Visit Andratx BOTON ACCESO DIRECTO CERTIFICADOS VIAJES LÝnia Verda Accessos a trÓmits Aneu al Bolg d'Esports boton acceso directo biblioteca CatÓleg Patrimoni normas urbanisticas 2007 senderismo watch about boton acceso directo farmacias

Ajuntament d'Andratx -  Av. de la Curia, 1 . 07150 Andratx
TelŔfon: 971-628000 Fax: 971-136552
Correu electr˛nic: sac@andratx.cat