Ajuntament d'Andratx

Inici

L'Ajuntament d'Andratx acorda el manteniment de les urbanitzacions del municipi

Tornar Imprimir

Acord entre consistori i Acciona després de vuit anys de divergències

Urbanització Port

Després d'anys en que la situació entre l'Ajuntament d'Andratx i l'empresa Acciona es trobés enquistada per una falta d'enteniment per questions tècniques en l'execució de la dotació de serveis, generant així un perjudici a diferents urbanitzacions del municipi, les dues entitats han arribat  finalment a un acord beneficiós per ambdues parts.

Es tracta de l'incorporació d'una addenda modificativa en el contracte de col·laboració per a l'el·laboració del projecte i execució d'infraestructures urbanístiques i de la xarxa de sanejament, que va ser aprobada a la darrera sessió plenària.

D'aquesta manera el consistori podrá finalmente recepcionar les urbanitzaciones del municipi o, el que és el mateix, a partir d'aara serà l'ajuntament qui s'encarregui del seu manteniment, desembossant així el problema existent fins avui amb les llicències de final d'obra, que ara si es podran atorgar.

Urbanitzacions com Biniorella, Marmacén, Montport, Ses Egos o Puig de s'Espart, entre d'altres, es veuran beneficiades per aquest nou acord. En el cas de La Mola es fa feina actualment per iniciar l'execució d'obra, després de que una sentència judicial anul·lés la seva reparecelació econòmica, estancant així el projecte. S'espera que durant aquest 2018 es pugui iniciar l'execució.

El contracte signat en el seu moment entre Ajuntament d'Andratx i Acciona, al 2009, preveia que en 24 mesos l'empresa dotaria d'infraestructures a les urbanitzacions del municipi andritxol. No obstant això, han hagut de passar més de vuit anys per a que així fos, gràcies a l'acord assolit ara entre les dues parts, i que permetrà finalitzar els serveis necessaris i imprescindibles d'aquestes urbanitzacions.

Data última modificació: 03/01/2018 a les 12:43

Aneu a la Seu Electrònica Portal de Transparència (Botó) Aneu a Perfil del Contractant Botó Pagament de tributs voluntari 2015 Pagament de tributs BOTON ACCESO DIRECTO CERTIFICADOS VIAJES Línia Verda Accessos a tràmits Aneu al Bolg d'Esports boton acceso directo biblioteca Catàleg Patrimoni normas urbanisticas 2007 senderismo watch about boton acceso directo farmacias

Ajuntament d'Andratx -  Av. de la Curia, 1 . 07150 Andratx
Telèfon: 971-628000 Fax: 971-136552
Correu electrònic: sac@andratx.cat