Ajuntament d'Andratx

Inici

Actuacions a camins d'Andratx durant el mes de desembre

Tornar Imprimir

camins

El departament de Medi Ambient de l'Ajuntament d'Andratx, regit per EstefanÝa Gonzalvo, i mitjanšant la contractaciˇ present dels serveis de recolida de residus s˛lids urbans i de neteja viÓria amb Melchor Mascarˇ, duu a terme una contÝnua tasca de neteja, manteniment i desbrošament de camins rurals des de fa ja mÚs de dos anys.

Durant el passat mes de desembre es va actuar als carrers Rector Juanillo, Eolo, Monsen Joan Ense˝at, Llimonera, Taronger, Prunera, Naveta, Dolmen, en Calas Conills, Na Caragola, Cala En Basset, Punta Blanca, Cami des Salinar i a l'Avinguda Sa Platja.

En aquest primer mes de l'any continuaran les tasques, entre d'altres zones a Sa Font des Bosc, Ses Penyes, Sa Guixeria, Son Juvera, Son Curt, s'Estanyera o Pere Seriol.

Aiximateix, durant el mes passat es van arreglar cinc contenidors del municipi, es van colocar colĚlocar noves bateries de contenidors Eysi (rebuig, envasos, vidre i cartrˇ) a Camp de Mar i s'Arracˇ, i es va sulfatar amb herbicida part dels carrers desbrossats.

Vos volem recordar que s'accepten suggerŔncies sobre a quins camins s'ha d'actuar pr˛ximament. Per ferles arribar, basta que ens telefonin al  971628000 ext.306. Sempre, evidentment, s'ha de tractar de camins municipals. 

Data ˙ltima modificaciˇ: 05/01/2018 a les 14:08

Aneu a la Seu Electr˛nica Portal de TransparŔncia (Botˇ) Aneu a Perfil del Contractant Botˇ Pagament de tributs voluntari 2015 Pagament de tributs BOTON ACCESO DIRECTO CERTIFICADOS VIAJES LÝnia Verda Accessos a trÓmits Aneu al Bolg d'Esports boton acceso directo biblioteca CatÓleg Patrimoni normas urbanisticas 2007 senderismo watch about boton acceso directo farmacias

Ajuntament d'Andratx -  Av. de la Curia, 1 . 07150 Andratx
TelŔfon: 971-628000 Fax: 971-136552
Correu electr˛nic: sac@andratx.cat