Ajuntament d'Andratx

Inici

Aquest cap de setmana celebram Sant Antoni a Andratx i s'Arracˇ

Tornar Imprimir

Sant Antoni Andratx 2018

Aquest cap de setmana es celebra a Andratx una de les festes amb major tradiciˇ a Mallorca, i que compte amb el nostre municipi com un dels llocs on es viu amb mÚs fervor. I Ús que la festivitat de Sant Antoni, amb els seus foguerons el dissabte vespre i les bene´des el diumenge, Ús un dels events mÚs esperats pels andritxols durant tot l'any.

En aquest 2017 la celebraciˇ arrancarÓ el dissabte 13, amb l'encesa dels foguerons a partir de les 18h. A continuaciˇ, ballada popupar amb l'Escoleta Aires d'Andratx, i a les 20h, Ball de Bot. A les 22h Correfocs a cÓrreg dels Dragominis Andratx. En torn als foguerons es congregarÓ la gent per ballar amb els dimonis, simbolitzant la purificaciˇ i la renovaciˇ de la vida, el triomf del bÚ sobre el mal.

Un any mÚs es podrÓ comprar una borsa d'aliments per torrar a la mateixa Plaša d'Espanya, a benefici de Cßritas Andratx. Aquesta borsa comptarÓ amb llom, 'xuia', llonganissa, botifarrˇ, pa i una taronja, per un preu de 5 euros. 

Ja el diumenge pel matÝ, a partir de les 10:30 serÓ la concentraciˇ al Passeig de Son Mas per a l'inici del recorregut de les Bene´des, que desprÚs de passar davant l'EsglÚsia per a bene´r a tots els animals, tornarÓ a Son Mas.

El mateix dissabte 13 es podrÓ viure tambÚ la festivitat de Sant Antoni a s'Arracˇ: a partir de les 16.30h les Bene´des, i a partir de les 19h les torrades, amb actuaciˇ de Ball de Bot a les 21h.

Finalment, serÓ el cap de setmana segŘent -dissabte 20-  quan la celebraciˇ de Sant Antoni es viurÓ al Port d'Andratx.

Web: Recorregut de Sant Antoni 2018 a Andratx a Google Maps

Data ˙ltima modificaciˇ: 11/01/2018 a les 13:26

Aneu a la Seu Electr˛nica Portal de TransparŔncia (Botˇ) Aneu a Perfil del Contractant Botˇ Pagament de tributs voluntari 2015 Pagament de tributs BOTON ACCESO DIRECTO CERTIFICADOS VIAJES LÝnia Verda Accessos a trÓmits Aneu al Bolg d'Esports boton acceso directo biblioteca CatÓleg Patrimoni normas urbanisticas 2007 senderismo watch about boton acceso directo farmacias

Ajuntament d'Andratx -  Av. de la Curia, 1 . 07150 Andratx
TelŔfon: 971-628000 Fax: 971-136552
Correu electr˛nic: sac@andratx.cat