Ajuntament d'Andratx

Inici

Comencen les reunions territorials amb els ve´ns a Andratx

Tornar Imprimir

Ahir la batlessa Katia Rouarch juntament amb l'equip de govern al complet va mantenir una trobada amb la primera zona establerta: Son Curt

Reunions territorials Son Curt 12-02-18

Aquest dilluns 12 de gener la batlessa d'Andratx Katia Rouarch i els regidors de l'equip de govern han comenšat la ronda de reunions amb els ve´ns de diferents Órees del municipi impulsada per Batlia amb l'objectiu de recollir les seves suggerŔncies i queixes sobre la zona en la que viuen de cara a futures actuacions municipals.

"Es tracta de dur mÚs enllÓ la nostra proximitat amb els ciutadans per poder escoltar els seus problemes o les seves propostes. Jo sempre he dit que el meu despatx es troba ben obert per a qualsevol ciutadÓ i qualsevol problema; per˛ el que ara volem amb aquestes reunions es que aquests es puguin agrupar en barris i ens puguin fer arribat tot all˛ que considerin adequat per a la seva zona en concret", declarava Rouarch. 

D'aqueata manera, el municipi s'ha dividit en un total de 15 zones, en funciˇ dels barris o nuclis de poblaciˇ del terme: 6 d'Andratx, 3 del Port d'Andratx, 2 de s'Arracˇ, 2 de Sa Coma i Son Curt, 1 de Camp de Mar i 1 de Sant Elm. Aquests aniran tenint diferents punts de trobada amb la batlessa i equip de govern en reunions prograda cada dos dilluns.

La primera trobada va tenir lloc al Mesˇn Can Paco, congregant a una vintena de ve´ns de la zona de Son Curt, alguns d'ells en representaciˇ de mÚs ve´ns. Entre els diversos temes tractats, qŘestions relacionades amb l'enllumenat o la seguretat d'alguns camins; la velocitat excessiva a la carretera principal; la reparaciˇ d'algunes voravies, aixÝ com l'incorporaciˇ d'alguns punts de descans; i tambÚ la mancanša d'aparcament a la zona.

"Ens han transmŔs diferents assumptes. Alguns d'ells ens hi posarem des de ja a fer feina per trobar una soluciˇ; d'altres duran mÚs temps perque depenen tambÚ d'altres organitzacions, com per exemple Carreteres", declarava Rouarch desprÚs de la reuniˇ, de la que va sortir mÚs que satisfeta per que va ser "un magnÝfic punt de trobada per posar sobre la taula qŘestions que afecten a un Órea, barri o carrer del municipi, i que siguin els propis ve´nats qui ens les facin arribar de manera clara i directa".

Les trobades es perllongaran fins al mes de setembre, essent Sa Coma calenta i les zones rurals adjacents la pr˛xima cita, el dilluns 26 de febrer. "Donam un marge entre una reuniˇ i l'altra per a que cada zona pugui preparar les seves propostes, i tambÚ per a que abans de que es vagin acumulant unes damunt les altres ja poguem anar posant algunes en marxa des de l'Ajuntament, i fins i tot solucionant algunes d'elles", ha referit Rouarch.

Data ˙ltima modificaciˇ: 13/02/2018 a les 10:07

Aneu a la Seu Electr˛nica Portal de TransparŔncia (Botˇ) Aneu a Perfil del Contractant Botˇ Pagament de tributs voluntari 2015 Pagament de tributs BOTON ACCESO DIRECTO CERTIFICADOS VIAJES LÝnia Verda Accessos a trÓmits Aneu al Bolg d'Esports boton acceso directo biblioteca CatÓleg Patrimoni normas urbanisticas 2007 senderismo watch about boton acceso directo farmacias

Ajuntament d'Andratx -  Av. de la Curia, 1 . 07150 Andratx
TelŔfon: 971-628000 Fax: 971-136552
Correu electr˛nic: sac@andratx.cat