Ajuntament d'Andratx

Inici

Tancament de l'aparcament al Carrer del Peix (Port d'Andratx)

Tornar Imprimir

logo Ayuntamiento

A partir d'aquest dimecres 13 de juny l'aparcament del Carrer del Peix, al Port d'Andratx, romandrÓ tancat i no s'hi podrÓ aparcar.

Lamentam els problemes que es puguin ocasionar per causa d'aquest tancament, totalment aliÚ a la voluntat de l'Ajuntament, i a la vegada informam que a curt termini s'espera modificar la disposiciˇ de l'aparcament del Carrer Llevant, de tal manera que es puguin oferir una trentena de places mÚs de les que es permeten actualment a la zona.

Igualment, informam que s'estÓ estudiant la compra d'un solar al Carrer Isaac Peral, que esperam es tanqui aviat per poder fer-hi allÓ mateix una nova zona d'estacionament.

Finalment, destacar que des de fa setmanes es treballa per solucionar el problema que obliga l'Ajuntament a tancar l'aparcament del Carrer del Peix, i que per tant s'espera que en uns mesos es pugui reobrir.

Data ˙ltima modificaciˇ: 18/06/2018 a les 09:40

Aneu a la Seu Electr˛nica Portal de TransparŔncia (Botˇ) Aneu a Perfil del Contractant Botˇ Pagament de tributs voluntari 2015 Pagament de tributs BOTON ACCESO DIRECTO CERTIFICADOS VIAJES LÝnia Verda Accessos a trÓmits Aneu al Bolg d'Esports boton acceso directo biblioteca CatÓleg Patrimoni normas urbanisticas 2007 senderismo watch about boton acceso directo farmacias

Ajuntament d'Andratx -  Av. de la Curia, 1 . 07150 Andratx
TelŔfon: 971-628000 Fax: 971-136552
Correu electr˛nic: sac@andratx.cat