Ajuntament d'Andratx

Inici

Presentada la XXVI Volta a Sa Dragonera en Piragua i Paddle Surf

Tornar Imprimir

La prova, que tendrÓ lloc el diumenge 17 de juny, tÚ aquest any un marcat carÓcter mediambiental, amb l'objectiu de conscienciar contra els residus plÓstics a la mar.

Presentaciˇ XXVI Volta a Sa Dragonera en Piragua

Un any mÚs torna la tradicional Volta a Sa Dragonera en piragua, una de les mÚs importants i participatives d'entre les que es celebren en tot el territori espanyol en aigŘes obertes, i que aquest any compleix la seva XXVI ediciˇ. Uns 500 palistes faran el trajecte entre Sant Elm i l'illa andritxola el pr˛xim diumenge 17 de juny.

I aquest any ho farÓ sota el lema "Dragonera neta de plÓstics", amb l'objetiu d'enviar un missatge de conscienciaciˇ sobre la necessitat d'actuar en el respecte i cura de la mar. Per aix˛, els participants i voluntaris recolliran tots els plÓstics i objectes flotants que vegin durant el transcurs de la prova no competitiva. "No es podem quedar en una actitut passiva davant els problemes creixents de contaminaciˇ a la mar per plÓstics" declaren des de l'organitzaciˇ.

Una organitzaciˇ que una vegada mÚs ha vengut de la mÓ de l'entitat sense Ónim de lucre Voltors OJE, contant novament amb la important colĚlaboraciˇ de l'Ajuntament d'Andratx, aixÝ com del Consell de Mallorca i empreses privades. 

Si el temps ho permet, la prova arrancarÓ el diumenge 17 de juny a les 9h (en cas de que no sigui aixÝ, s'ajornaria al diumenge 1 de juliol) amb la sortida a la Platja de Sant Elm, i amb el recorregut habitual en aquests mÚs de 25 anys de competiciˇ, donant la volta al Parc Natural de Sa Dragonera, encarant-la des d'un costat o l'altra en funciˇ del vent. La distÓncia a rec˛rrer Ús de 12 quil˛metres, i s'estima que el temps a emprar Ús d'entre 2 i 3 hores.

A la meitat del trajecte estÓ prevista una breu aturada al Port de Sa Dragonera per a l'avituallament dels participants amb beguda isot˛nica, abans de reprendre la carrera per a creuar el canal i posar novament camÝ a la platja. En acabar la competiciˇ es sortejaran diferents obsequis a la mateixa platja de Sant Elm.

Data ˙ltima modificaciˇ: 13/06/2018 a les 12:41

Aneu a la Seu Electr˛nica Portal de TransparŔncia (Botˇ) Aneu a Perfil del Contractant Pagament de tributs Banner Visit Andratx BOTON ACCESO DIRECTO CERTIFICADOS VIAJES LÝnia Verda Accessos a trÓmits Aneu al Bolg d'Esports boton acceso directo biblioteca CatÓleg Patrimoni normas urbanisticas 2007 senderismo watch about boton acceso directo farmacias

Ajuntament d'Andratx -  Av. de la Curia, 1 . 07150 Andratx
TelŔfon: 971-628000 Fax: 971-136552
Correu electr˛nic: sac@andratx.cat