Ajuntament d'Andratx

Inici

Els nins d'Andratx donen 255 litres de llet a SOS Mamás

Tornar Imprimir

Llet SOS Mamas Brutatló Kids

Andratx es troba ja a les portes de les seves festes patronals en honor a Sant Pere, i una de les activitats més esperades per tots és la del Brutatló, així com la seva versió infantil, el Brutatló Kids.

Són més de 200 nens els que ja s'han inscrit a aquesta carrera divertida i no competitiva, que se celebrarà el divendres 22 de juny. I durant la inscripció, a més dels tràmits oportuns, cada nin ha fet lliurament de capses de llet per a que posteriorment siguin destinades a SOS Mamàs.

El dimecres es va dur a terme la recollida i recompte de tota la llet al Palau Municipal d'Esports d'Andratx. En total, 255 litres de llet de tots els nins i nines d'Andratx que participen en el Brutatló Kids, i que aquest dijous seran donats a l'organització sense ànim de lucre SOS Mamàs Balears. Una associació que accepta donacions d'estris, aliments i articles de primera necessitat per repartir entre les famílies més necessitades. 

"Sempre que s'organitzen activitats d'aquest tipus al municipi, sobretot si tenen tant de seguiment i de repercussió com el Brutatló o el Brutatló Kids, intentem donar-li també una faceta solidària. I la realitat és que Andratx sempre respon d'allò més bé quan es tracta de ser solidari. Encara que en aquest cas diria que és més especial en tractar-se de nins i nines del municipi", ha declarat la regidora d'esports Marga Borrás.

Des de SOS Mamàs, per la seva banda, han volgut agrair també el gest, amb un missatge a les seves xarxes socials en el que afirmen "mil gràcies a tots els nens i nenes d'Andratx, que han col·laborat en aquesta macro recollida de llet per a SOS mamàs. 230 litres de llet. Gràcies a l'Ajuntament , a Pau, a Rosa i a tot l'equip que col·labora en aquests gestos tan especials i alhora solidaris. Cap nen sense llet".

Data última modificació: 14/06/2018 a les 12:41

Aneu a la Seu Electrònica Portal de Transparència (Botó) Aneu a Perfil del Contractant Pagament de tributs Botó Adhesió ITR 2018 BOTON ACCESO DIRECTO CERTIFICADOS VIAJES Línia Verda Accessos a tràmits Aneu al Bolg d'Esports boton acceso directo biblioteca Catàleg Patrimoni normas urbanisticas 2007 senderismo watch about boton acceso directo farmacias

Ajuntament d'Andratx -  Av. de la Curia, 1 . 07150 Andratx
Telèfon: 971-628000 Fax: 971-136552
Correu electrònic: sac@andratx.cat