Ajuntament d'Andratx

Inici

Els nins d'Andratx donen 255 litres de llet a SOS Mamßs

Tornar Imprimir

Llet SOS Mamas Brutatlˇ Kids

Andratx es troba ja a les portes de les seves festes patronals en honor a Sant Pere, i una de les activitats mÚs esperades per tots Ús la del Brutatlˇ, aixÝ com la seva versiˇ infantil, el Brutatlˇ Kids.

Sˇn mÚs de 200 nens els que ja s'han inscrit a aquesta carrera divertida i no competitiva, que se celebrarÓ el divendres 22 de juny. I durant la inscripciˇ, a mÚs dels trÓmits oportuns, cada nin ha fet lliurament de capses de llet per a que posteriorment siguin destinades a SOS MamÓs.

El dimecres es va dur a terme la recollida i recompte de tota la llet al Palau Municipal d'Esports d'Andratx. En total, 255 litres de llet de tots els nins i nines d'Andratx que participen en el Brutatlˇ Kids, i que aquest dijous seran donats a l'organitzaciˇ sense Ónim de lucre SOS MamÓs Balears. Una associaciˇ que accepta donacions d'estris, aliments i articles de primera necessitat per repartir entre les famÝlies mÚs necessitades. 

"Sempre que s'organitzen activitats d'aquest tipus al municipi, sobretot si tenen tant de seguiment i de repercussiˇ com el Brutatlˇ o el Brutatlˇ Kids, intentem donar-li tambÚ una faceta solidÓria. I la realitat Ús que Andratx sempre respon d'all˛ mÚs bÚ quan es tracta de ser solidari. Encara que en aquest cas diria que Ús mÚs especial en tractar-se de nins i nines del municipi", ha declarat la regidora d'esports Marga Borrßs.

Des de SOS MamÓs, per la seva banda, han volgut agrair tambÚ el gest, amb un missatge a les seves xarxes socials en el que afirmen "mil grÓcies a tots els nens i nenes d'Andratx, que han colĚlaborat en aquesta macro recollida de llet per a SOS mamÓs. 230 litres de llet. GrÓcies a l'Ajuntament , a Pau, a Rosa i a tot l'equip que colĚlabora en aquests gestos tan especials i alhora solidaris. Cap nen sense llet".

Data ˙ltima modificaciˇ: 14/06/2018 a les 12:41

Aneu a la Seu Electr˛nica Portal de TransparŔncia (Botˇ) Aneu a Perfil del Contractant Botˇ Pagament de tributs voluntari 2015 Banner Visit Andratx Pagament de tributs BOTON ACCESO DIRECTO CERTIFICADOS VIAJES LÝnia Verda Accessos a trÓmits Aneu al Bolg d'Esports boton acceso directo biblioteca CatÓleg Patrimoni normas urbanisticas 2007 senderismo watch about boton acceso directo farmacias

Ajuntament d'Andratx -  Av. de la Curia, 1 . 07150 Andratx
TelŔfon: 971-628000 Fax: 971-136552
Correu electr˛nic: sac@andratx.cat