Ajuntament d'Andratx

Inici

Andratx tambÚ es posiciona en defensa d'una Mallorca lliure d'agressions sexistes

Tornar Imprimir

El Consistori s'adhereix a la campanya 'NO i Punt!' que reclama unes Festes lliures d'agressions sexistes i estableix un protocol de prevenciˇ i actuaciˇ.

Presentaciˇ campanya 'No i punt'

La campanya 'No i Punt! De festa, Mallorca lliure d'agressions sexistes', impulsada pel Consell de Mallorca, s'ha presentat avui matÝ a l'Ajuntament d'Andratx, que s'hi ha volgut adherir ara que sˇn a punt de comenšar les Festes Patronals.

Coordinada per les └rees de Festes i de Serveis Socials, regides per Xisca Castell, s'ha volgut fer tambÚ extensible a altres sectors, com el turisme, aixÝ com a tota la ciutadania del municipi.

A la presentaciˇ de la campanya hi ha assistit la batlsessa d'Andratx Katia Rouarch, juntament amb tot l'equip de govern, aixÝ com representants dels partits en l'oposiciˇ. Rouarch ha declarat que es tracta de "una iniciativa que, desgraciadament, ens fa falta, i de la que tots hem de ser partÝceps, perquŔ les dones han de poder viure qualsevol event, qualsevol festa, amb total normalitat".

La campanya estarÓ present als carrers d'Andratx durant les Festes de Sant Pere, i, mitjanšant punts d'informaciˇ, serÓ tambÚ a les principals festes i revetlles que es celebraran al municipi durant tot l'estiu, amb l'objectiu de que tothom pugui gaudir de les festes i de l'espai p˙blic en llibertat.

Amb missatges com "Accepta els lÝmits de l'altre" o "Res no justifica les agressions" es pretÚn sensibilitzar i aconseguir una major corresponsabilitat social en l'abordatge de les agressions sexistes. 'No i Punt', per tant, es dirigeix no nomÚs a qui pateix una agressiˇ o a qui la comet, sino tambÚ a qui l'observa.

A mÚs, no es redueix a una campanya de comunicaciˇ i sensibilitzaciˇ, sinˇ que durant els propers dies es realitzaran altres actuacions com els tallers de formaciˇ tŔcnica de la campanya, el taller voluntari 'quŔ pots fer davant una agressiˇ sexista?' o un taller d'autodefensa feminista.

DescÓrrega darxius

Data ˙ltima modificaciˇ: 15/06/2018 a les 14:09

Aneu a la Seu Electr˛nica Portal de TransparŔncia (Botˇ) Aneu a Perfil del Contractant Pagament de tributs Botˇ Adhesiˇ ITR 2018 BOTON ACCESO DIRECTO CERTIFICADOS VIAJES LÝnia Verda Accessos a trÓmits Aneu al Bolg d'Esports boton acceso directo biblioteca CatÓleg Patrimoni normas urbanisticas 2007 senderismo watch about boton acceso directo farmacias

Ajuntament d'Andratx -  Av. de la Curia, 1 . 07150 Andratx
TelŔfon: 971-628000 Fax: 971-136552
Correu electr˛nic: sac@andratx.cat