Ajuntament d'Andratx

Inici

Presentat oficialment el programa de les Festes de Sant Pere 2018

Tornar Imprimir

Presentació Sant Pere 2018

Avui dijous s'ha presentat de manera oficial el programa de les Festes de Sant Pere 2018, les festes patronals del nucli poblacional d'Andratx. Tot i que ja s'han realitzat algunes activitats incloses al programa, és a partir d'aquest cap de setmana quan se celebrarà el gruix de les mateixes, en tot un seguit d'actes i festejos que es perllongarà fins a l'1 de juliol.

"Des del departament de Festes hem tractat de configurar un programa variat, dirigit a tota mena de públics, que alterna elements innovadors i uns altres tradicionals, amb la finalitat de satisfer les aspiracions d'unes festes patronals per tots i cadascun dels andritxols, i també per a aquells que ens visitin durant aquests dies de celebració", ha declarat la regidora de Festes del consistori Xisca Castell.

Així, per a aquest cap de setmana hi haurà algunes de les activitats més esperades de cada any, com són el Brutatló, la divertida prova atlètica que compleix ja la seva setena edició i no deixa de créixer en seguiment i participació; i també la seva versió infantil, un dia abans, el divendres 22. El diumenge continua la diversió amb la celebració de la davallada de carretons, a més de la Gala Folklòrica a la nit.

Durant la setmana següent se succeiran les activitats pensades per a tots els públics. Des dels més petits, amb cinema infantil, la 'Nit jove' del dimecres, o la festa aquàtica i el taller de coets d'aigua del dijous; als majors, amb el Pa amb oli per a les persones majors del dimecres, o les exposicions de l'Associació de Mestresses de casa i dels alumnes de l'Escola d'Adults, el dijous 28.

Aquest mateix dijous 28 hi haurà el pregó, a càrrec aquest any d'Ana Calafell Pieras, una dona valenta que ens explicarà la seva infància en un Andratx molt diferent al que coneixem avui, els seus anys de vida en una Cuba amb marcat accent mallorquí, i la seva contribució per a la reconversió de Camp de Mar en una de les zones més visitades de Mallorca.

Un pregó que serà el preludi, l'endemà, del dia de Sant Pere, patró d'Andratx. Els actes oficials arrencaran al matí, amb la Missa Major i la presentació de les 'Madones' 2018. A continuació concurs de paelles, coques dolces i salades, i truites. I ja a la nit arrencaran els concerts i revetlles, que es repetiran el dissabte.

El diumenge conclouran els festejos amb una altra prova esportiva: la ja tradicional Milla Urbana d'Andratx, que compleix la seva 18ª edició; i amb una diada dirigida als més petits durant tot el diumenge a la Plaça d'Espanya.

"Convidem a tots els andritxoles a unir-se a aquests dies de celebració i alegria pel nostre poble, i també a tots aquells que ho desitgin a visitar-nos, doncs de sobres és conegut el caràcter festiu i genial de la nostra gent, que assegura a tot aquell que s'uneixi a la nostra celebració uns dies de Sant Pere inoblidables".

Descàrrega darxius

Descargar archivo

Programa Festes de Sant Pere 2018
Tipo de archivo: PDF | Idioma: Catalán

Data última modificació: 21/06/2018 a les 12:32

Aneu a la Seu Electrònica Portal de Transparència (Botó) Aneu a Perfil del Contractant Pagament de tributs Botó Adhesió ITR 2018 BOTON ACCESO DIRECTO CERTIFICADOS VIAJES Línia Verda Accessos a tràmits Aneu al Bolg d'Esports boton acceso directo biblioteca Catàleg Patrimoni normas urbanisticas 2007 senderismo watch about boton acceso directo farmacias

Ajuntament d'Andratx -  Av. de la Curia, 1 . 07150 Andratx
Telèfon: 971-628000 Fax: 971-136552
Correu electrònic: sac@andratx.cat