Ajuntament d'Andratx

Inici

Comunicaciˇ sobre la integraciˇ del Perfil del Contractant de l'Ajuntament d'Andratx, en la Plataforma de Contractes del Sector P˙blic.

Tornar Imprimir

AccŔss al historic de contractaciˇ (anterior a 09/03/18) i contractes menors.

                              

Des del 9 de marš de 2018 i de conformitat amb el previst en l'article 347 de la Llei 9/2017, de 8 de novembre de Contractes del Sector P˙blic, el perfil de contractant de l'Ajuntament d'Andratx passa a integrar-se en la Plataforma de Contractaciˇ del Sector P˙blic. 

Per accedir a les licitacions publicades des d'aquesta data, es pot fer a travÚs d'aquest enllaš d'accÚs a la Plataforma de Contractaciˇ del Sector P˙blic:

                              

Els anuncis sobre procediments en curs, considerant-se aixÝ els publicats en el perfil de l'Ajuntament d'Andratx fins al 8 de marš, seguiran publicant-se en aquesta pÓgina web fins que es produeixi la finalitzaciˇ de la tramitaciˇ d'aquests. La documentaciˇ publica dels diferents contractes romandrÓ publicada el perÝode establert a la Llei de Contractes.

Data ˙ltima modificaciˇ: 20/09/2018 a les 10:08

Aneu a la Seu Electr˛nica Portal de TransparŔncia (Botˇ) Aneu a Perfil del Contractant Botˇ Pagament de tributs voluntari 2015 Pagament de tributs BOTON ACCESO DIRECTO CERTIFICADOS VIAJES LÝnia Verda Accessos a trÓmits Aneu al Bolg d'Esports boton acceso directo biblioteca CatÓleg Patrimoni normas urbanisticas 2007 senderismo watch about boton acceso directo farmacias

Ajuntament d'Andratx -  Av. de la Curia, 1 . 07150 Andratx
TelŔfon: 971-628000 Fax: 971-136552
Correu electr˛nic: sac@andratx.cat