Ajuntament d'Andratx

Inici

Presentació de les festes de de s'Arracó 2018

Tornar Imprimir

Presentació Festes s'Arracó 2018

S'atraca ja el final de l'agost, i un any més l'Ajuntament d'Andratx ha presentat les Festes de s'Arracó en honor a Sant Agustí i a la Mare de Déu de la Trapa. Es tracta d'una de les celebracions més esperades de l'estiu en el municipi, i que tanca el programa de festes patronals després de viure les d'Andratx, Port d'Andratx, Sant Elm i Sa Coma.

Unes festes que comencen ja amb magnificiència: aquest primer divendres podrem gaudir de dos dels esdeveniments més destacats. En primer lloc, la repicada de campanes i la desfilada, ball i pregó dels "Caparrots de s'Arracó", acompanyats de colles d'altres municipis de Mallorca. I poc després, la Revetlla de Carnestoltes d'Estiu, una de les festes que més es viuen en el municipi, i que omple la Plaça Weyler d'alegria i diversió dels arraconers i de tots els que ens visiten en un dia tan assenyalat. 

A partir del cap de setmana, multitud d'activitats per a tots els públics, i que es perllongaran fins al proper 15 de setembre. Un programa pensat pels més petits, amb jocs populars, gimcanes, carreres de cintes, jocs d'embuts... i una nova edició del Correfoc Infantil; i també pels no tan petits, amb el sopar per a la Gent Gran de s'Arracó i Sant Elm, o l'exposició de manualitats de les mestresses de casa.

Tampoc poden faltar el sopar popular 's'Arracó torra un bou', el concurs de plats ecològics, ni la Trapa Trail. I, per descomptat, la missa solemne en honor al Sant Crist de s'Arracó; i la processó en honor a la Mare de Déu de la Trapa.

Des d'aquest cap de setmana, per tant, tot un seguit d'activitats durant gairebé 20 dies per a tots els gustos i totes les preferències, i que poden consultar de manera completa a la pàgina web de l'Ajuntament d'Andratx www.andratx.cat

Des del consistori es vol recordar també que es posaran al servei dels ciutadans autobusos gratuïts per a totes les nits de celebració (divendres i dissabte) amb diferents llocs de sortida i arribada i diferents horaris durant tota la matinada per tal de facilitar l'accés a tothom a s'Arracó, evitant també haver d'emprar el vehicle propi.

Descàrrega darxius

Descargar archivo

Programa Festes s'Arracó 2018
Tipo de archivo: PDF | Idioma: Catalán

Data última modificació: 23/08/2018 a les 11:39

Aneu a la Seu Electrònica Portal de Transparència (Botó) Aneu a Perfil del Contractant Banner Ajudes lloguer 2019 Banner Visit Andratx Pagament de tributs BOTON ACCESO DIRECTO CERTIFICADOS VIAJES Pagament  de Tributs Ajuntament (Autoliquidacions i Liquidacions) Línia Verda Accessos a tràmits Aneu al Bolg d'Esports boton acceso directo biblioteca Catàleg Patrimoni normas urbanisticas 2007 senderismo watch about boton acceso directo farmacias

Ajuntament d'Andratx -  Av. de la Curia, 1 . 07150 Andratx
Telèfon: 971-628000 Fax: 971-136552
Correu electrònic: sac@andratx.cat