Ajuntament d'Andratx

Inici

Andratx reforša la neteja viÓria amb l'incorporaciˇ de dos nos vehicles

Tornar Imprimir

Nous camions neteja agost 2018

L'Ajuntament d'Andratx ha presentat aquest matÝ al Castell de Son Mes dos nous vehicles que reforšaran el servei de neteja en tot el municipi. Un d'ells es destinarÓ a la recollida d'estris domiciliaris, i l'altre pel baldeo de carrers i neteja d'Órees d'aportaciˇ. Els dos camions s'incorporaran a la flota municipal, renovada fa poc mÚs de dos anys, i que passarÓ a comptar amb un total de tretze vehicles. 

La regidora de Medi ambient, EstefanÝa Gonzalvo, aixÝ ho ha afirmat durant la presentaciˇ, en la qual tambÚ han estat presents el Tinent de Batle Jaume Porsell, el Cap de Servei de Melchor Mascarˇ Biel Massanet, el Director de l'Órea de serveis Carlos Calafat, aixÝ com diferents operaris de l'empresa concessionÓria. "Hem dut a terme una modificaciˇ del contracte amb l'empresa concessionÓria per poder augmentar tant la neteja viÓria com la recollida de voluminosos", ha reiterat Gonzalvo.

AixÝ, el primer d'aquests vehicles, un vehicle elŔctric amb equip de baldeo i amb equip d'aigua a pressiˇ, permetrÓ tractar qŘestions com les taques a les voravies o l'eliminaciˇ de cera caiguda per millorar la seguretat vial, aixÝ com millorar i augmentar la neteja dels contenidors del municipi. Aquesta nova mÓquina porta incorporat un tanc de 1.000 litres d'aigua, la qual cosa millora l'autonomia i permetrÓ incrementar els baldeos per les diferents zones del municipi.

L'altre vehicle presentat aquest matÝ Ús un camiˇ de caixa oberta de 11m│ de capacitat i amb plataforma elevadora elŔctrica, que facilitarÓ la recollida d'estris domiciliaris, completant aixÝ l'ampliaciˇ de la freqŘŔncia de la recollida que s'ha dut a terme recentment, passant a ser de dues a les actuals cinc vegades setmanals.

"Amb aquestes dues incorporacions intensifiquem l'˙s dels vehicles que tenim per a la neteja viÓria. Juntament amb l'equip que ja disposÓvem, rejovenim el parc m˛bil amb vehicles mÚs actuals i adaptats, que ens permetrÓ millorar encara mÚs l'eficÓcia en el nostre treball", ha afegit Gonzalvo.

Data ˙ltima modificaciˇ: 28/08/2018 a les 10:13

Aneu a la Seu Electr˛nica Portal de TransparŔncia (Botˇ) Aneu a Perfil del Contractant Banner Ajudes lloguer 2019 Banner Visit Andratx Pagament de tributs BOTON ACCESO DIRECTO CERTIFICADOS VIAJES Pagament  de Tributs Ajuntament (Autoliquidacions i Liquidacions) LÝnia Verda Accessos a trÓmits Aneu al Bolg d'Esports boton acceso directo biblioteca CatÓleg Patrimoni normas urbanisticas 2007 senderismo watch about boton acceso directo farmacias

Ajuntament d'Andratx -  Av. de la Curia, 1 . 07150 Andratx
TelŔfon: 971-628000 Fax: 971-136552
Correu electr˛nic: sac@andratx.cat