Ajuntament d'Andratx

Inici

Presentada la IV edició de la Trapa Trail de s'Arracó

Tornar Imprimir

Presentació Trapa Trail 2018

Avui dilluns la batlessa d'Andratx Katia Rouarch, la regidora d'Esports, Marga Borrás, i el president del Club Atletisme Andratx, Pau Verd, han presentat una nova edició de la Trapa Trail de s'Arracó, que es disputarà aquest dissabte 15 de setembre a partir de les 17.45h.

Serà ja la quarta edició d'una cursa que des del seu neixement ha gaudir d'una gran acceptació, i la millor mostra és el fet de que les 250 inscripcions de que consta es van exhaurir en qüestió de minuts. La bellesa del seu recorregut, juntament amb la seva exigència, li confereixen un atractiu especial a una cursa que ja té un bon reconeixement a tota la illa, i que forma part de la Lliga balear de curses de montanya de la FBME

En total, són  19,6 Km y 970 m de desnivell positiu, amb sortida al camp de futbol Melisa Nicolau de s'Arracó. A continuació es pasa pel cCamí des Castellàs, ses Rotes de s'Hereu, sa Coma de sa Font, i d'aquí cap a les cases de Ses Basses i cap el Cap Fabioler, arribant a la Trapa, pujant després pel Pas de ses Ànimes, i baixant pel Coll des Cairats, des d'on s'arribarà novament als carrers de s'Arracó, acabant la cursa a la plaça General Weyler.

Organitzada pel Club Atletisme Andratx, comptant amb la col·laboració de l'Ajuntament d'Andratx i la FBM, es tracta també d'una cursa benèfica, ja que bona part dels beneficis aniran destinats a Caritas Andratx. Hi haurà també una col·laboració amb el GOB, amb una festa voluntària per ajudar a la restauració de La Trapa.

Podran trobar tota la informació a elitechip.

Data última modificació: 24/09/2018 a les 11:26

Aneu a la Seu Electrònica Portal de Transparència (Botó) Aneu a Perfil del Contractant Pagament de tributs Botó Adhesió ITR 2018 BOTON ACCESO DIRECTO CERTIFICADOS VIAJES Línia Verda Accessos a tràmits Aneu al Bolg d'Esports boton acceso directo biblioteca Catàleg Patrimoni normas urbanisticas 2007 senderismo watch about boton acceso directo farmacias

Ajuntament d'Andratx -  Av. de la Curia, 1 . 07150 Andratx
Telèfon: 971-628000 Fax: 971-136552
Correu electrònic: sac@andratx.cat