Ajuntament d'Andratx

Inici

Torna el Concurs de fotografia pel Calendari de l'Ajuntament d'Andratx 2019.

Tornar Imprimir

Guanyador calendari 2018

El Departament de Cultura de l'Ajuntament d'Andratx, regit per Anabel Curtˇ, torna a posar en marxa el concurs de fotografia del municipi d'Andratx pel Calendari 2019, desprÚs de l'Ŕxit aconseguit en les edicions anteriors.

La participaciˇ estÓ oberta a tothom que hi vulgui participar. NomÚs es pot enviar una foto per participant, i aquesta podrÓ ser de temÓtica lliure, per˛ sempre relacionada amb el municipi. Una vegada rebuda la foto serÓ compartida en el Facebook de l'Ajuntament d'Andratx per a que sigui valorada -i votada- per tots.

Aquelles 12 fotos que hagin rebut mÚs vots positius (˙nicament seran considerats els 'M'agrada' tradicionals) seran les que apareixeran al Calendari gratu´t de l'Ajuntament de 2019. 

La foto original haurÓ de ser enviada a l'adreša de correu concurscalendari@andratx.cat, en disposiciˇ horitzontal o vertical, per˛ sempre amb un pes mÝnim de 800k, ja que de no ser aixÝ posteriorment serÓ impossible la seva impressiˇ al Calendari per la falta de resoluciˇ.

La participaciˇ comenšarÓ a partir d'aquest dilluns 15 d'octubre, fins al dilluns 12 de novembre, data a partir de la qual no es podran enviar mÚs fotografies. El mateix dilluns s'iniciarÓ un perÝode de quatre dies per concloure les votacions, fins al divendres. Posteriorment es farÓ el recompte, es donarÓ a conŔixer als 12 guanyadors, i es comenšarÓ a dissenyar el calendari 2019.

Per a qualsevol consulta, poden comunicar-se mitjanšant el Facebook de l'Ajuntament, mitjanšant l'adreša de correu anteriorment assenyalada, o mitjanšant el departament de Cultura (cultura@andratx.cat).

Data ˙ltima modificaciˇ: 11/10/2018 a les 17:04

Aneu a la Seu Electr˛nica Portal de TransparŔncia (Botˇ) Pagament de tributs Pagament  de Tributs Ajuntament (Autoliquidacions i Liquidacions) Banner Visit Andratx BOTON ACCESO DIRECTO CERTIFICADOS VIAJES LÝnia Verda Accessos a trÓmits Aneu al Bolg d'Esports boton acceso directo biblioteca CatÓleg Patrimoni normas urbanisticas 2007 senderismo watch about boton acceso directo farmacias

Ajuntament d'Andratx -  Av. de la Curia, 1 . 07150 Andratx
TelŔfon: 971-628000 Fax: 971-136552
Correu electr˛nic: sac@andratx.cat