Ajuntament d'Andratx

Inici

Andratx presenta el programa de Rutes Culturals 2019

Tornar Imprimir

El paisatge dels horts de Sˇller, la llegenda del Comte Mal, o la muntanya de Randa, amb l'enorme importÓncia de Ramon Llull, entre les pr˛ximes visites gratu´tes que organitza l'Ajuntament.

Cartell Rutes Culturals 2019

Avui matÝ s'han presentat a la seu de l'Ajuntament d'Andratx una nova ediciˇ de les 'Rutes Culturals' del municipi, ideades pels tres propers mesos, i que comprenen visites gratu´tes a llocs com Sˇller, Randa o la Finca de Galatzˇ. 

Tractant de seguir amb la lÝnia de donar a conŔixer l'immens patrimoni cultural de Mallorca als ciutadans andritxols d'una manera senzilla, c˛moda i gratu´ta, per˛ tambÚ de qualitat, s'han confeccionat unes Rutes Culturals que aborden diferents espais i hist˛ries de l'illa.

El calendari de visites culturals s'obrirÓ aquest dissabte 9 de marš, amb la denominada 'ruta dels cÝtrics', que pretÚn reivindicar el paisatge conservat entorn del cultiu dels cÝtrics a Sˇller, i mostrar l'aroma que desprenen els tarongers en la seva plenitud. 

La segŘent serÓ tambÚ a Sˇller, el dissabte 30 de marš, per˛ en aquest cas es visitarÓ el centre Capvespre, on es projectarÓ un documental que ens introduirÓ en el mˇn agrÝcola de la vall de Sˇller.

Ja a l'abril, el diumenge 28, s'efectuarÓ una sortida molt especial: propera, per˛ que ens portarÓ molt lluny en la hist˛ria. Es tracta de la visita a la Finca de Galatzˇ, per a conŔixer la llegenda del Comte Mal. De tots els escenaris vitals on va tenir protagonisme aquesta 'Ónima en pena', destaca per damunt de tots la finca de Galatzˇ, on encara romanen molts records no nomÚs llegendaris, sinˇ tambÚ biogrÓfics d'aquesta fita del nostre folklore i de la nostra hist˛ria.

I el 15 de juny, dissabte, es realitzarÓ una de les rutes patrimonials mÚs decisives de Mallorca: GrÓcia, Sant Honorat i el santuari de Cura, herŔncia del pensador mallorquÝ mÚs rellevant de tots els temps, Ramon Llull, aixÝ com una de les fites de l'espiritualitat de Mallorca. En aquesta ruta es coneixeran de primera mÓ el patrimoni cultural, arquitect˛nic i literari que guarda aquesta muntanya a cavall entre el migjorn i el pla de Mallorca i, alhora, servirÓ per a aprofundir mÚs en la figura de l'escriptor i fil˛sof.

Data ˙ltima modificaciˇ: 07/03/2019 a les 09:39

Aneu a la Seu Electr˛nica Portal de TransparŔncia (Botˇ) Aneu a Perfil del Contractant Pagament de tributs Banner Visit Andratx BOTON ACCESO DIRECTO CERTIFICADOS VIAJES Pagament  de Tributs Ajuntament (Autoliquidacions i Liquidacions) LÝnia Verda Accessos a trÓmits Aneu al Bolg d'Esports boton acceso directo biblioteca CatÓleg Patrimoni normas urbanisticas 2007 senderismo watch about boton acceso directo farmacias

Ajuntament d'Andratx -  Av. de la Curia, 1 . 07150 Andratx
TelŔfon: 971-628000 Fax: 971-136552
Correu electr˛nic: sac@andratx.cat