Ajuntament d'Andratx

Inici -> └rees

L'Ajuntament d'Andratx continua amb les tasques de digitalitzaciˇ del seu arxiu

Tornar Imprimir

Aquest diumenge 9 de juny es celebra el Dia Internacional dels Arxius.

Digitalitzaciˇ Arxiu - Portada web

L'Ajuntament d'Andratx continua durant aquests dies amb les tasques de digitalitzaciˇ de documents del seu Arxiu municipal, iniciades a finals del 2017, i que comprenen censos, padrons, llibres d'actes de Ple i de la Comissiˇ Permanent des de finals del Segle XIX (1868 -2007).

Adjudicada a l'empresa Libnova, el treball continua a bon ritme des del seu comenšament, i s'espera que acabi durant el proper mes de juliol. A mÚs, s'estÓ projectant la difusiˇ de totes les imatges a travÚs d'un repositori digital, on es podran consultar p˙blicament. En total es digitalitzaran 69.000 imatges.

Amb motiu de la celebraciˇ aquest diumenge 9 de juny del Dia Internacional dels Arxius, el consistori andritxol ha volgut recordar totes tasques realitzades durant aquest any i mig, quan es va iniciar la renovaciˇ i adequaciˇ de l'Arxiu municipal.

AixÝ, destaquen la incorporaciˇ d'un mobiliari mÚs adaptat a l'actualitat i que ha permŔs optimitzar l'espai de quŔ es disposa, substituint les prestatgeries per armaris compactes automatitzats, triplicant la capacitat d'emmagatzematge. 

TambÚ s'ha millorat el servei d'accÚs per part dels ciutadans a la informaciˇ dipositada en l'Arxiu municipal. Des de fa aproximadament un any el servei d'Arxiu de l'Ajuntament gestiona les consultes de la ciutadania, el que ha permŔs reduir el temps d'espera per poder accedir-hi. A mÚs, s'han millorat els accessos per a les persones amb mobilitat redu´da, s'ha incorporat un ascensor per al trasllat eficient de documents, i s'han ampliat els horaris de consulta.

Finalment, s'ha dut a terme l'ampliaciˇ i reforma del mateix Arxiu. En aquests moments s'estÓ treballant en un projecte de modernitzaciˇ de les instalĚlacions i ampliaciˇ de l'edifici, amb l'objectiu de crear una zona de consulta per a ciutadans i investigadors, i donar lloc a un espai per a exposicions.

Data ˙ltima modificaciˇ: 08/06/2019 a les 12:11

Aneu a la Seu Electr˛nica Portal de TransparŔncia (Botˇ) Pagament de tributs Pagament  de Tributs Ajuntament (Autoliquidacions i Liquidacions) Banner Visit Andratx BOTON ACCESO DIRECTO CERTIFICADOS VIAJES LÝnia Verda Accessos a trÓmits Botˇ Inacua Esports Andratx boton acceso directo biblioteca CatÓleg Patrimoni Botˇn Visor Urbanismo normas urbanisticas 2007 senderismo watch about boton acceso directo farmacias

Ajuntament d'Andratx -  Av. de la Curia, 1 . 07150 Andratx
TelŔfon: 971-628000 Fax: 971-136552
Correu electr˛nic: sac@andratx.cat