Ajuntament d'Andratx

Inici -> └rees -> Turisme

Presentada la XXVII Volta a Sa Dragonera en Piragua i Paddle Surf

Tornar Imprimir

Presentaciˇn XXVII Vuelta Dragonera Piragua

Aquest cap de setmana es tornarÓ a celebrar una nova ediciˇ de la Volta a Sa Dragonera en piragua, una de les mÚs importants i participatives de totes les que es celebren en territori espanyol pel que fa a aigŘes obertes. Les seves 27 edicions, i els mÚs de 500 palistes que hi participen, aixÝ ho confirmen.

Si el temps ho permet, la prova arrencarÓ el diumenge 16 de juny a les 9h (en cas contrari, s'ajornarÓ al diumenge 30 de juny) amb la sortida des de la platja de Sant Elm, i amb el recorregut habitual en aquests mÚs de 25 anys de competiciˇ, donant la volta al Parc Natural de Sa Dragonera, passant cap a un costat o l'altre en funciˇ del vent que domini. La distÓncia a recˇrrer Ús de 12 quil˛metres, i s'estima que el temps a emprar serÓ d'entre dues i tres hores.

En cas d'unes condicions climatol˛giques no del tot favorables, el recorregut es podria variar, dirigint-se fins a Cala d'Egos. En qualsevol cas, l'agrupaciˇ esportiva Voltors-OJE, organitzadora de l'esdeveniment, remarca que malgrat tractar-se d'una prova no competitiva, cal tenir una forma fÝsica adequada i un bon maneig de la piragua per a poder participar-hi.

A mÚs, l'organitzaciˇ vol repetir aquest any el missatge de conscienciaciˇ sobre la necessitat d'actuar en la cura i respecte del mar, missatge que ja es va transmetre en l'ediciˇ de l'any passat. 

Encara queden algunes places disponibles -ja que no hi ha lÝmit- mitjanšant la pÓgina web d'Elite Chip.

Data ˙ltima modificaciˇ: 12/06/2019 a les 13:39


Ajuntament d'Andratx -  Av. de la Curia, 1 . 07150 Andratx
TelŔfon: 971-628000 Fax: 971-136552
Correu electr˛nic: sac@andratx.cat