Ajuntament d'Andratx

Inici -> └rees -> Patrimoni

Katia Rouarch continua com a batlessa d'Andratx

Tornar Imprimir

Katia Rouarch alcaldesa 2019

Katia Rouarch, de Proposta per les Illes, ha estat nomenada avui matÝ batlessa d'Andratx, desprÚs del pacte signat recentment pel seu partit, el PSOE i MÚs per Andratx, segons el qual es repartiran la batlia durant la pr˛xima legisltura.

La batlia de Rouarch ha comptat amb el suport del PI (3 vots), del PSOE (3 vots), i 3 de M╔S per Andratx, per 6 a la candidatura presentada pel Partit Popular, i 1 a favor de la candidatura presentada per Unides Podem. Cal recordar que la majoria per a aconseguir l'Ajuntament d'Andratx se situava en 9 regidors, i el bloc format per PI - PSOE - MES ha sumat un mÚs. 

La n˙mero u del PI, que ha estat la batlessa del municipi andritxol durant els dos darrers anys, ha agra´t el suport rebut tant en les eleccions com en el dia d'avui per a ser novament investida batlessa. TambÚ ha volgut agrair el treball realitzat a l'Ajuntament per l'equip de govern i el funcionariat en els ˙ltims quatre anys, i enaltir les virtuts dels partits que formaran part del nou equip de govern. Rouarch serÓ una de les deu batlesses que hi haurÓ en els 53 municipis de Mallorca.

La nova corporaciˇ de l'Ajuntament d'Andratx queda constitu´da amb un equip de govern format pels regidors del PI (3), PSOE (4) i M╔S per Andratx (3), aixÝ com els 5 regidors del Partit Popular, 1 de Ciutadans i 1 de Unides Podem, que formaran part de l'oposiciˇ.

Data ˙ltima modificaciˇ: 15/06/2019 a les 18:43


Ajuntament d'Andratx -  Av. de la Curia, 1 . 07150 Andratx
TelŔfon: 971-628000 Fax: 971-136552
Correu electr˛nic: sac@andratx.cat