Ajuntament d'Andratx

Inici

Andratx s'adhereix a la campanya "No siguis ase" contra l'ús abusiu d'alcohol a les festes patronals

Tornar Imprimir

El consistori andritxol també repeteix la campanya 'No i punt' per unes festes sense agressions sexistes.

Presentación 'No siguis Ase 2019'

L'Ajuntament d'Andratx s'ha adherit a la campanya del Govern Balear i el Pla d'Addiccions i Drogodependències de les Illes Balears (PADIB) "No siguis ase", que fomenta la prevenció del consum abusiu d'alcohol.

Mitjançant missatges preventius i de disminució de riscos, i basant-se en una cridanera campanya visual, pretén conscienciar als joves majors de 18 anys que, en aquest període d'estiu, gaudeixin de les festes populars (revetlles i concerts) amb un consum responsable d'alcohol. Uns missatges i imatges als que l'Ajuntament d'Andratx donarà suport i difondrà durant totes les festes del municipi.

Amb el lema "No siguis ase. Passa-t'ho bé", i la imatge que aquí s'adjunta, s'envien consignes com "Dóna't l'oportunitat de gaudir de la festa. La resta sobra", "Abans de sortir, pensa quina nit t'espera i com vols que acabi", "El conductor alternatiu; un pic per hom esquiva els danys per a tothom", "No tots som ases, qualcú ha de tenir esment a la guarda" o "Si el teu amic va passat, no el deixis conduir ni penjat".

"S'ha de gaudir de les Festes. Clar que sí. Gaudir de la música, dels concerts, de les nostres divertides revetlles, i també gaudir d'alguna copa; però sempre amb moderació, i sabent que en els llocs on es consumeixi alcohol cal tenir clares algunes nocions i algunes recomanacions bàsiques. Perque han de ser moments de diversió, i no de males experiències", ha declarat la batlessa d'Andratx Katia Rouarch. 

També contra les agressions sexistes

D'altra banda, l'Ajuntament d'Andratx s'ha adherit també a la campanya 'No i punt', que reclama unes Festes lliures d'agressions sexistes i estableix un protocol de prevenció i actuació.

Repeteix d'aquesta manera campanya, perquè ja va estar present, mitjançant missatges, icones i dos punts d'informació, durant les festes patronals de Sant Pere d'Andratx. La idea és que totes dues campanyes continuïn presents durant les principals festes i revetlles que se celebraran en el municipi durant tot l'estiu, amb l'objectiu que tots puguin gaudir de les festes i de l'espai públic en llibertat. 

El consistori ha volgut destacar la implicació d'associacions, entitats i cossos de seguretat en totes dues campanyes amb l'objectiu que "el pla d'actuació tingui major incidència".

Les Festes arrenquen aquest dijous

Amb una nova edició de la 'Nit d'Havaneres' arrenquen aquesta nit les Festes del Port d'Andratx, que es prolongaran fins dimarts que ve 16 de juliol, dia de la Mare de Déu del Carme. El cap de setmana, Correfoc el divendres i 'Nit del cavall' el dissabte, amb les seves posteriors revetlles les dues nits. I moltes més activitats dirigides a tots els públics.

Web: #NOSIGUISASE Campanya 2019

Descàrrega darxius

Data última modificació: 11/07/2019 a les 12:02

Aneu a la Seu Electrònica Portal de Transparència (Botó) Aneu a Perfil del Contractant Botó Pagament de tributs voluntari 2015 Pagament de tributs Pagament  de Tributs Ajuntament (Autoliquidacions i Liquidacions) Banner Visit Andratx BOTON ACCESO DIRECTO CERTIFICADOS VIAJES Línia Verda Accessos a tràmits Aneu al Bolg d'Esports boton acceso directo biblioteca Catàleg Patrimoni normas urbanisticas 2007 senderismo watch about boton acceso directo farmacias

Ajuntament d'Andratx -  Av. de la Curia, 1 . 07150 Andratx
Telèfon: 971-628000 Fax: 971-136552
Correu electrònic: sac@andratx.cat