Ajuntament d'Andratx

Inici

BorsÝ especÝfic professor Escola d'Adults d'Andratx

Tornar Imprimir

logo Ayuntamiento

Adjunt trobaran les Bases reguladores de les proves selectives per a la constituciˇ d'un borsÝ de professors per a l'Escola d'Adults d'Andratx, per a cobertura de necessitats de curta durada.

Personal laboral temporal, nivell 2 del Conveni ColĚlectiu del Personal Laboral de l'Ajuntament d'Andratx. Horari de matÝ i horabaixa. Jornada completa, temps parcial ( curs lectiu). 

Les solĚlicituts es presentaran al Registre General de l'Ajuntament o en la manera establerta per l'article 16 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del Procediment Administratiu Com˙ dins del termini de vint dies naturals, contats a partir del dilluns 12 d'agost de 2019. 

DescÓrrega darxius

Descargar archivo

Bases borsÝ professor Escola d'Adults d'Andratx
Tipo de archivo: PDF | Idioma: Catalßn

Data ˙ltima modificaciˇ: 12/08/2019 a les 17:20

Aneu a la Seu Electr˛nica Portal de TransparŔncia (Botˇ) Pagament de tributs Pagament  de Tributs Ajuntament (Autoliquidacions i Liquidacions) Banner Visit Andratx BOTON ACCESO DIRECTO CERTIFICADOS VIAJES LÝnia Verda Accessos a trÓmits Aneu al Bolg d'Esports boton acceso directo biblioteca CatÓleg Patrimoni normas urbanisticas 2007 senderismo watch about boton acceso directo farmacias

Ajuntament d'Andratx -  Av. de la Curia, 1 . 07150 Andratx
TelŔfon: 971-628000 Fax: 971-136552
Correu electr˛nic: sac@andratx.cat