Ajuntament d'Andratx

Inici -> El Municipi

COMUNICAT AJUNTAMENT D'ANDRATX sobre el nou servei d'inhumacions i exhumacions

Tornar Imprimir

logo Ayuntamiento

Davant els dubtes sorgits els darrers dies, des de l'Ajuntament d'Andratx volem aclarir la situaciˇ en quŔ es troben els cementiris del terme municipal en relaciˇ a les inhumacions i exhumacions.

El passat 26 de novembre de 2018 el consistori va aprovar pel Decret 2962/2018 l'expedient de contractaciˇ de serveis d'inhumaciˇ i exhumaciˇ del cementiris del terme municipal d'Andratx, mitjanšant un procediment obert simplificat.

L'11 de febrer de 2019 es va adjudicar mitjanšant el Decret 37/2019 el contracte de serveis d'inhumaciˇ i exhumaciˇ a l'empresa que va presentar l'oferta mÚs avantatjosa en relaciˇ qualitat-preu d'entre totes les licitadores, i aquesta va ser Serveis Funeraris de Mallorca, S.L.

El 3 de juny del 2019 es va autoritzar mitjanšant el Decret 1512/2019 el canvi de successiˇ d'empresa.

I el 15 de juliol del 2019, com a resoluciˇ al procÚs iniciat en 2018, es va formalitzar el nou contracte segons legislaciˇ vigent, per a que a partir de la data esmentada i durant el periode estipulat l'empresa presti els serveis relatius a la inhumaciˇ i exhumaciˇ als cementiris municipals.

Una vegada exposat el procediment que s'ha seguit des que sortÝs a concurs el contracte de serveis d'inhumaciˇ i exhumaciˇ, des de l'Ajuntament d'Andratx volem recordar a tots els ciutadans que, en cas de trobar-se davant la necessitat de requerir els serveis funeraris, hauran de contactar amb la companyia que estimin oportuna com s'ha fet sempre, i que aquesta s'ocuparÓ del procÚs complet, excepte del trÓmit d'inhumaciˇ i exhumaciˇ.

╔s a dir, per a l'˙s del ciutadÓ no canvia res. El seu procÚs segueix essent el mateix. NomÚs canvia que el servei d'inhumaciˇ i exhumaciˇ el fa des del passat 15 de juliol l'empresa Serveis Funeraris de Mallorca, S.L.

Per tant, i confiant com feim en la bona feina tant de l'empresa que surt com de la nova empresa encarregada del servei, dels que no tenim cap dubte de la seva professionalitat, no hi hauria d'haver cap problema derivat del  servei d'aquestes empreses.

Data ˙ltima modificaciˇ: 13/08/2019 a les 12:11

Aneu a la Seu Electr˛nica Portal de TransparŔncia (Botˇ) Pagament de tributs Pagament  de Tributs Ajuntament (Autoliquidacions i Liquidacions) Banner Visit Andratx BOTON ACCESO DIRECTO CERTIFICADOS VIAJES LÝnia Verda Accessos a trÓmits Aneu al Bolg d'Esports boton acceso directo biblioteca CatÓleg Patrimoni normas urbanisticas 2007 senderismo watch about boton acceso directo farmacias

Ajuntament d'Andratx -  Av. de la Curia, 1 . 07150 Andratx
TelŔfon: 971-628000 Fax: 971-136552
Correu electr˛nic: sac@andratx.cat