Ajuntament d'Andratx

Inici -> El Nostre Ajuntament -> Ordenances fiscals

Acaba la remodelaciˇ del quarter de la Policia Local d'Andratx

Tornar Imprimir

Nou quarter Policia Local Andratx 2019

L'Ajuntament d'Andratx ha donat ja per concloses les obres de remodelaciˇ del quarter de la Policia Local, situat al costat del Castell de Son Mes, i des d'ahir els seus membres han tornat ja a les noves dependŔncies, totalment rehabilitades.

Les obres s'han allargat mÚs d'el que es podia preveure quan van comenšar, per causa d'un incompliment de contracte de l'empresa concessionÓria, que va aturar l'obra per mÚs d'un any. No va ser fins a comenšaments d'aquest 2019 quan es van poder arreglar els problemes contractuals i, per tant, afrontar a la fi la remodelaciˇ de la caserna, conclosa aquesta mateixa setmana.

Una remodelaciˇ que ha incrementat la seguretat de les seves dependŔncies, a la vegada que l'ha adaptat al dia a dia de la Policia Local. 

"Tenint en compte que amb la seva ubicaciˇ no era possible afrontar l'ampliaciˇ del quarter, i que aquest s'havia quedat ja obsolet, el que s'ha fet ha estat una reforma integral, conservant la volumŔtrica existent, per˛ adaptant-la a les funcions actuals dels agents, a l'atenciˇ al p˙blic i, sobretot, garantint la seva seguretat".

AixÝ, s'ha dut a terme una reordenaciˇ interior, l'adequaciˇ de diverses instalĚlacions, la reforma del garatge i els despatxos, la millora en l'accessibilitat en l'edifici, i l'adaptaciˇ de la recepciˇ d'atenciˇ al p˙blic. 

Amb l'objectiu de garantir la seguretat de l'edifici policial d'Andratx s'ha instalĚlat un nou sistema informÓtic propi i s'han incorporat noves alarmes, aixÝ com un millor i mÚs modern control de cÓmeres de videovigilÓncia. 

Finalment, s'han substitu´t les portes d'accÚs per altres mÚs segures i els finestrals de l'edifici.

"Era necessari millorar el quarter, adaptar-lo als temps d'avui, per˛ sobretot garantir la seva seguretat i millorar en aquesta lÝnia l'atenciˇ al p˙blic i la feina dels agents", conclou Katia Rouarch.

Data ˙ltima modificaciˇ: 29/08/2019 a les 10:29


Ajuntament d'Andratx -  Av. de la Curia, 1 . 07150 Andratx
TelŔfon: 971-628000 Fax: 971-136552
Correu electr˛nic: sac@andratx.cat