Ajuntament d'Andratx

Inici -> El Municipi

Els millors cavalls Pura Raša Espanyola es tornen a donar cita aquest cap de setmana a Andratx

Tornar Imprimir

Tercera ediciˇ del campionat 'Sol de Tramuntana' a Camp de Mar els dies 20, 21 i 22 de setembre.

Presentaciˇ III Campionat Sol de Tramuntana

El campionat 'Sol de Tramuntana' es consolida, desprÚs de l'Ŕxit aconseguit en les dues primeres edicions, i tornarÓ a concentrar als millors cavalls Pura Raša Espanyola durant tres dies al nucli de Camp de Mar, Andratx. En total 70 exemplars hi participaran, provinents no nomÚs de les Illes Balears sinˇ tambÚ de la penÝnsula.

La celebraciˇ del campionat monogrÓfic, que ha estat presentat avui matÝ a la seu de l'Ajuntament d'Andratx, arrencarÓ ja el divendres 21 al matÝ amb el concurs morfol˛gic, que es prolongarÓ durant tot el dia, i continuarÓ tambÚ el dissabte.

SerÓ precisament el dissabte a la tarda quan es concentrin els moments mÚs esperats, amb el concurs de funcionalitat, els premis especials, l'espectacle nocturn a partir de les 21h, i el lliurament de premis.

Complementaran el concurs diferents espectacles, especialment el diumenge al matÝ, quan podrem viure el concurs de doma vaquera i el d'alta escola.

"Seran tres dies d'un magnÝfic espectacle, en el que els andritxoles i andritxoles, i tots aquells que ens visitin durant el cap de setmana, podran gaudir d'uns cavalls espectaculars", ha destacat el regidor de Turisme de l'Ajuntament d'Andratx ┴ngel RodrÝguez.

Es tracta d'un certamen de categoria nacional puntuable i classificatori per al campionat mundial de PRE, organitzat per l'Associaciˇ Mallorquina de Criadors de Cavalls Pura Raša Espanyola, i amb la colĚlaboraciˇ de l'Ajuntament d'Andratx i de l'Associaciˇ Nacional de Criadors de Cavalls de Pura Raša Espanyola, amb l'objectiu de donar a conŔixer aquests cavalls a Mallorca, i de traslladar la imatge d'Andratx i el seu estret vincle amb el mˇn equÝ.

En la presentaciˇ han estat presents la batlessa d'Andratx Katia Rouarch; el President de l'Associaciˇ Nacional de Criadors de Cavalls de Pura Raša Espanyola Eusebio Cano Gonzßlez; i el regidor de Turisme de l'Ajuntament d'Andratx ┴ngel RodrÝguez.

Lloc: Camp de Mar (C/Taula, s/n)

Horari: Divendres 20 de 8h a 21h; Dissabte 21 de 8h a 23h; Diumenge 22 de 10h a 13h.

Data ˙ltima modificaciˇ: 16/09/2019 a les 13:22

Aneu a la Seu Electr˛nica Portal de TransparŔncia (Botˇ) Pagament de tributs Pagament  de Tributs Ajuntament (Autoliquidacions i Liquidacions) Banner Visit Andratx BOTON ACCESO DIRECTO CERTIFICADOS VIAJES LÝnia Verda Accessos a trÓmits Aneu al Bolg d'Esports boton acceso directo biblioteca CatÓleg Patrimoni normas urbanisticas 2007 senderismo watch about boton acceso directo farmacias

Ajuntament d'Andratx -  Av. de la Curia, 1 . 07150 Andratx
TelŔfon: 971-628000 Fax: 971-136552
Correu electr˛nic: sac@andratx.cat