Ajuntament d'Andratx

Inici -> └rees -> Joventut

Suspensiˇ classes de guitarra 19-20

Tornar Imprimir

logo Ayuntamiento

Lamentam haver d'informar de la suspensiˇ provisional de les classes de guitarra a l'Escola de M˙sica d'Andratx pel curs 2019-2020, desprÚs de la repentina i iniesperada baixa per jubliaciˇ del professor que havia d'impartir la matŔria.

Aquesta va ser comunicada a l'Ajuntament el passat 23 de setembre, a nomÚs 8 dies de comenšar les classes. I davant l'inexistent marge de reacciˇ per trobar una soluciˇ per part del consistori i als mecanismes que regeixen la llei de contractaciˇ en l'Administraciˇ P˙blica, s'ha optat per suspendre prosionalment les classes.

Igualment, l'Ajuntament ha decidit tornar l'import de la matrÝcula del curs Ýntegre a tots aquells alumnes que s'hagin inscrit en la matŔria, i es reservaran les seves places per tornar una vegada es reprenguin les classes si aixÝ ho desitgen

En aquest sentit, l'Ajuntament informa tambÚ que ha s'ha iniciat el procÚs de contractaciˇ d'un nou professor de guitarra, que s'espera contractar el mÚs aviat possible. S'informarÓ de la qŘestiˇ tan aviat es concreti.

Pregam disculpin les molŔsties que es puguin haver provocat amb aquest incident, totalment aliŔ i contrari a la voluntat de l'Ajuntament.

Data ˙ltima modificaciˇ: 25/09/2019 a les 14:18


Ajuntament d'Andratx -  Av. de la Curia, 1 . 07150 Andratx
TelŔfon: 971-628000 Fax: 971-136552
Correu electr˛nic: sac@andratx.cat