Ajuntament d'Andratx

Inici -> El Nostre Ajuntament

Pr˛xim pagament de tributs en termini voluntari (Exercici 2019)

Tornar Imprimir

Logo ATIB

Des d'avui mateix -i fins al2 de desembre- es pot efectuar el pagament voluntari d'alguns tributscom per exemple l'Impost sobre bÚns immobles; l'Impost sobreactivitats econ˛miques; l'Impost sobre vehicles de tracciˇmecÓniques, la taxa per al servei de cementiri municipal, o la taxad'agrupaciˇ de tributs immobles.

Els recordem que aquest anyja NO s'enviaran els avisos de pagament a casa,com es feia tradicionalment, sinˇ que l'obtenciˇ d'aquest (i el seuposterior pagament) s'haurÓ de fer mitjanšant el carter virtuald'avisos, en la pÓgina web de l'AgŔncia TributÓria de les IllesBalears.

Per tant, per a obtenirl'AV═S de pagament, es podrÓ fer bÚ per Internet (amb el codi decontribuent, amb l'avÝs de pagament de l'exercici anterior, ambcertificat digital o Cl@ve, o mitjanšant el Servei de Consultes iSuggeriments de l'ATIB), o bÚ presencialment a l'oficina derecaptaciˇ de l'ATIB d'Andratx (Carrer Maura, 21, 07150 Andratx), oen qualsevol oficina de recaptaciˇ de tributs locals de l'ATIB, quepot consultar a la web www.atib.es. Es recomana solĚlicitar citaprŔvia, que es pot fer per Internet o en el telŔfon 971 678 404.

Una vegada obtingut l'avÝsde pagament o el document d'ingrÚs, el PAGAMENT es podrÓ realitzarde les segŘents maneres:

  • Per Internet, enwww.atib.es > Tributs locals > Pagament de tributs locals decobrament peri˛dic;
  •  En qualsevol oficina deles entitats bancÓries colĚlaboradores (i que podran trobar en eldocument adjunt)
  •  Als caixers automÓticsde CaixaBank, BBVA i Bankia.

DescÓrrega darxius

Descargar archivo

AvÝs voluntÓria 2019
Tipo de archivo: JPG | Idioma: Catalßn

Data ˙ltima modificaciˇ: 01/10/2019 a les 09:58

Aneu a la Seu Electr˛nica Portal de TransparŔncia (Botˇ) Pagament de tributs Pagament  de Tributs Ajuntament (Autoliquidacions i Liquidacions) Banner Visit Andratx BOTON ACCESO DIRECTO CERTIFICADOS VIAJES LÝnia Verda Accessos a trÓmits Aneu al Bolg d'Esports boton acceso directo biblioteca CatÓleg Patrimoni normas urbanisticas 2007 senderismo watch about boton acceso directo farmacias

Ajuntament d'Andratx -  Av. de la Curia, 1 . 07150 Andratx
TelŔfon: 971-628000 Fax: 971-136552
Correu electr˛nic: sac@andratx.cat