Ajuntament d'Andratx

Inici

Pr˛xim pagament de tributs en termini voluntari (Exercici 2020)

Tornar Imprimir

Logo ATIB

Des de l'1 d'octubre, i fins al proper 1 de desembre de 2020, es pot efectuar el pagament voluntari d'alguns tributs de l'Ajuntament com ara l'Impost sobre bÚns immobles; l'Impost sobre activitats econ˛miques; l'Impost sobre vehicles de tracciˇ mecÓnica; la taxa per al servei de cementiri municipal, o la taxa d'agrupaciˇ de tributs immobles.

Recordin que des de l'any passat ja no s'envien els avisos de pagament a casa,sino que la seva obtenciˇ (i el seu posterior pagament) s'haurÓ de fer mitjanšant el carter virtual d'avisos, en la pÓgina web de l'AgŔncia TributÓria de les Illes Balears.

Per tant, per a obtenir l'AV═S de pagament, es podrÓ fer bÚ per Internet (amb el codi decontribuent, amb l'avÝs de pagament de l'exercici anterior, amb certificat digital o Cl@ve, o mitjanšant el Servei de Consultes i Suggeriments de l'ATIB), o bÚ presencialment a l'oficina de recaptaciˇ de l'ATIB d'Andratx (Carrer Maura, 21, 07150 Andratx), o en qualsevol oficina de recaptaciˇ de tributs locals de l'ATIB, que poden consultar a la web www.atib.es. Es recomana solĚlicitar cita prŔvia, que es pot fer per Internet o en el telŔfon 971 678 404.

Una vegada obtingut l'avÝs de pagament o el document d'ingrÚs, el PAGAMENT es podrÓ fer de les segŘents maneres:

  • Per Internet, enwww.atib.es > Tributs locals > Pagament de tributs locals de cobrament peri˛dic;
  • En qualsevol oficina de les entitats bancÓries colĚlaboradores (i que podran trobar en eldocument adjunt)
  •  Als caixers automÓtics de CaixaBank, BBVA i Bankia.

Web: Pßgina web ATIB

DescÓrrega darxius

Descargar archivo

AvÝs voluntÓria 2020
Tipo de archivo: PDF | Idioma: Catalßn

Data ˙ltima modificaciˇ: 24/09/2020 a les 09:42

Aneu a la Seu Electr˛nica Portal de TransparŔncia (Botˇ) Botˇ Cita PrŔvia Botˇ Ajudes socials covid19 Pagament de tributs Pagament  de Tributs Ajuntament (Autoliquidacions i Liquidacions) Banner Visit Andratx BOTON ACCESO DIRECTO CERTIFICADOS VIAJES LÝnia Verda Accessos a trÓmits Botˇ Inacua Esports Andratx boton acceso directo biblioteca CatÓleg Patrimoni Botˇn Visor Urbanismo normas urbanisticas 2007 senderismo watch about boton acceso directo farmacias

Ajuntament d'Andratx -  Av. de la Curia, 1 . 07150 Andratx
TelŔfon: 971-628000 Fax: 971-136552
Correu electr˛nic: sac@andratx.cat