Ajuntament d'Andratx

Inici

Torna el Concurs de fotografia pel Calendari de l'Ajuntament d'Andratx 2020

Tornar Imprimir

logo Ayuntamiento

El Departament de Cultura de l'Ajuntament d'Andratx, regit per Ruth Mateu, posa en marxa un any mÚs el concurs de fotografia del municipi d'Andratx per al Calendari 2020, desprÚs de l'Ŕxit aconseguit en les edicions anteriors.

Hi ha caracterÝstiques del concurs que es mantenen inalterables: la participaciˇ estÓ oberta a tothom, per˛ tan sols es permet una fotografia per participant; i aquesta podrÓ ser de temÓtica lliure, per˛ sempre relacionada amb el municipi d'Andratx.

En canvi, sÝ que varia el format de la votaciˇ del concurs: poden enviar les fotos des de ja mateix i fins al diumenge 27 d'octubre. Les imatges s'aniran emmagatzemant (no publicant a mesura que es vagin rebent, com es feia anteriorment) i el dilluns 28, una vegada tancat el perÝode d'enviament, es publicaran totes les fotografies a la vegada, en un mateix Ólbum. L'objectiu d'aquest canvi Ús que totes les imatges poden ser valorades en el mateix perÝode de temps, i evitar que algunes tinguin mÚs vots pel simple fet de portar mÚs temps publicades, com ha passat en anys anteriors.

El perÝode de votaciˇ, com dŔiem, s'obrirÓ el dilluns 28 i durarÓ fins al diumenge 10 de novembre. El dia 11 es donaran a conŔixer les 24 imatges millor valorades, i a partir de llavors i durant tota la setmana un jurat especialitzat decidirÓ quines sˇn les 12 millors fotografies (d'aquestes 24 mÚs votades).

El divendres dia 15 donarem a conŔixer les 12 fotos guanyadores. A mÚs, d'aquestes es triaran 6 amb les quals s'editaran postals per a distribuir en les oficines de turisme del nostre municipi.

Un detall a tenir molt en compte: totes les imatges hauran de tenir sempre un pes mÝnim de 800k, ja que de no ser aixÝ posteriorment serÓ impossible la seva impressiˇ en el Calendari per la falta de resoluciˇ. Han d'enviar-les a l'adreša de correu concurscalendari@andratx.cat, preferiblement en disposiciˇ horitzontal.

Per a qualsevol consulta, poden comunicar-se mitjanšant el Facebook de l'Ajuntament, mitjanšant l'adreša de correu anteriorment assenyalada, o mitjanšant el departament de Cultura (cultura@andratx.cat).

Molta sort a tots, i moltÝssimes grÓcies per participar en un dels concursos mÚs celebrats (i mÚs bonics) del nostre municipi!

Data ˙ltima modificaciˇ: 01/10/2019 a les 12:49

Aneu a la Seu Electr˛nica Portal de TransparŔncia (Botˇ) Pagament de tributs Pagament  de Tributs Ajuntament (Autoliquidacions i Liquidacions) Banner Visit Andratx BOTON ACCESO DIRECTO CERTIFICADOS VIAJES LÝnia Verda Accessos a trÓmits Aneu al Bolg d'Esports boton acceso directo biblioteca CatÓleg Patrimoni normas urbanisticas 2007 senderismo watch about boton acceso directo farmacias

Ajuntament d'Andratx -  Av. de la Curia, 1 . 07150 Andratx
TelŔfon: 971-628000 Fax: 971-136552
Correu electr˛nic: sac@andratx.cat