Ajuntament d'Andratx

Inici -> Àrees -> Urbanisme

Aquest cap de setmana el comerç surt al carrer a Andratx

Tornar Imprimir

L'Ajuntament presenta 'La botiga al carrer', la quarta edició de la Fira d'Oportunitats, que es celebrarà aquest dissabte 12 i diumenge 13 d'octubre. 

Presentació IV Fira Oportunitats 2019

El regidor de Promoció Econòmica i de Comerç, Toni Bordoy, i la batlessa d'Andratx, Katia Rouarch, juntament amb representants de diferents comerços del municipi, han presentat avui dematí la IV edició de la Diada d'Oportunitats, que amb el nom 'La botiga al carrer' es celebrarà aquest dissabte 12 i diumenge 13 d'octubre a la Plaça d'Espanya i al Carrer Constitució.

"Aprofitant els bons fonaments que ja tenia aquesta Fira de les seves edicions anteriors, hem tractat d'incorporar algunes novetats, així com atorgar-li un major valor global per a tot el cap de setmana", ha assenyalat Bordoy. "En qualsevol cas, l'essència continua sent la mateixa: donar un impuls al petit i mitjà comerç del municipi".

D'aquesta manera, diversos establiments del municipi trauran el seu romanent de la temporada en carpes individualitzades situades a la Plaça d'Espanya. L'altre eix central de la Fira serà el peatonal Carrer Constitució, on els comerços que allà s'hi troben podran treure els seus expositors i donar així a conèixer els seus productes i la seva localització.

Tot això, afegeix Bordoy, "suposa avantatges en totes dues direccions". Per al comerç, perquè significarà una bona oportunitat en el moment del canvi d'armari; i per als andritxols i visitants de la Fira, perquè podran trobar articles a preus molt rebaixats. "Entre tots hem de conèixer i valorar els avantatges que aporta el fet de comprar en el petit comerç, i la necessitat que hi ha de fer-ho".

Generalment, a les dues zones esmentades es podrà trobar roba, calçat i complements. Però també hi haurà productes d'artesania, així com un mercat ambulant de segona mà el diumenge al matí. També música, especialment el dissabte amb l'actuació de Christa Elmer, i estan programades activitats d'entreteniment per als més petits.

Finalment, Bordoy ha volgut agrair la predisposició i col·laboració del comerç local a l'hora de posar en marxa iniciatives com aquesta, i ha mostrat la seva il·lusió per futurs projectes similars aprofitant "la bona relació existent entre Ajuntament i comerç local".

L'horari d'aquesta IV Fira d'Oportunitats serà el dissabte 12 ininterrompudament de 10h a 20h, i el diumenge 13, de 10h a 15h.

Data última modificació: 08/10/2019 a les 17:49


Ajuntament d'Andratx -  Av. de la Curia, 1 . 07150 Andratx
Telèfon: 971-628000 Fax: 971-136552
Correu electrònic: sac@andratx.cat