Ajuntament d'Andratx

Inici

Aquest cap de setmana el comerš surt al carrer a Andratx

Tornar Imprimir

L'Ajuntament presenta 'La botiga al carrer', la quarta ediciˇ de la Fira d'Oportunitats, que es celebrarÓ aquest dissabte 12 i diumenge 13 d'octubre.á

Presentaciˇ IV Fira Oportunitats 2019

El regidor de Promociˇ Econ˛mica i de Comerš, Toni Bordoy, i la batlessa d'Andratx, Katia Rouarch, juntament amb representants de diferents comeršos del municipi, han presentat avui dematÝ la IV ediciˇ de la Diada d'Oportunitats, que amb el nom 'La botiga al carrer' es celebrarÓ aquest dissabte 12 i diumenge 13 d'octubre a la Plaša d'Espanya i al Carrer Constituciˇ.

"Aprofitant els bons fonaments que ja tenia aquesta Fira de les seves edicions anteriors, hem tractat d'incorporar algunes novetats, aixÝ com atorgar-li un major valor global per a tot el cap de setmana", ha assenyalat Bordoy. "En qualsevol cas, l'essŔncia continua sent la mateixa: donar un impuls al petit i mitjÓ comerš del municipi".

D'aquesta manera, diversos establiments del municipi trauran el seu romanent de la temporada en carpes individualitzades situades a la Plaša d'Espanya. L'altre eix central de la Fira serÓ el peatonal Carrer Constituciˇ, on els comeršos que allÓ s'hi troben podran treure els seus expositors i donar aixÝ a conŔixer els seus productes i la seva localitzaciˇ.

Tot aix˛, afegeix Bordoy, "suposa avantatges en totes dues direccions". Per al comerš, perquŔ significarÓ una bona oportunitat en el moment del canvi d'armari; i per als andritxols i visitants de la Fira, perquŔ podran trobar articles a preus molt rebaixats. "Entre tots hem de conŔixer i valorar els avantatges que aporta el fet de comprar en el petit comerš, i la necessitat que hi ha de fer-ho".

Generalment, a les dues zones esmentades es podrÓ trobar roba, calšat i complements. Per˛ tambÚ hi haurÓ productes d'artesania, aixÝ com un mercat ambulant de segona mÓ el diumenge al matÝ. TambÚ m˙sica, especialment el dissabte amb l'actuaciˇ de Christa Elmer, i estan programades activitats d'entreteniment per als mÚs petits.

Finalment, Bordoy ha volgut agrair la predisposiciˇ i colĚlaboraciˇ del comerš local a l'hora de posar en marxa iniciatives com aquesta, i ha mostrat la seva ilĚlusiˇ per futurs projectes similars aprofitant "la bona relaciˇ existent entre Ajuntament i comerš local".

L'horari d'aquesta IV Fira d'Oportunitats serÓ el dissabte 12 ininterrompudament de 10h a 20h, i el diumenge 13, de 10h a 15h.

Data ˙ltima modificaciˇ: 08/10/2019 a les 17:49

Aneu a la Seu Electr˛nica Portal de TransparŔncia (Botˇ) Pagament de tributs Pagament  de Tributs Ajuntament (Autoliquidacions i Liquidacions) Banner Visit Andratx BOTON ACCESO DIRECTO CERTIFICADOS VIAJES LÝnia Verda Accessos a trÓmits Aneu al Bolg d'Esports boton acceso directo biblioteca CatÓleg Patrimoni normas urbanisticas 2007 senderismo watch about boton acceso directo farmacias

Ajuntament d'Andratx -  Av. de la Curia, 1 . 07150 Andratx
TelŔfon: 971-628000 Fax: 971-136552
Correu electr˛nic: sac@andratx.cat