Ajuntament d'Andratx

Inici -> El Municipi

Andratx gaudeix de la seva IV Fira d'Oportunitats

Tornar Imprimir

Centenars de persones s'han apropat fins a la Plaša Espanya i el Carrer Constituciˇ durant tot el cap de setmana per adquirir productes de diferents comeršos locals a preus molt rebaixats.

Fira Oportuntiats 2019 Web

La IV Fira d'Oportunitats d'Andratx, que aquest any ha duit el nom de 'La botiga al carrer', s'ha celebrat aquest cap de setmana en el municipi andritxol amb un gran Ŕxit tant de participaciˇ com d'assistŔncia.

Entre el dissabte, en el que la Fira es va fer ininterrompudament de 10h a 20h, com el diumenge, de 10h a 15h, ha estat molta la gent que s'ha apropat fins a la Plaša d'Espanya i el Carrer Constituciˇ per a adquirir diferents productes. Una vintena de petits comeršos del municipi pertanyents a sectors diversos han posat a la venda productes en condicions mÚs avantatjoses a les habituals.

El sector tŔxtil i del calšat han estat els grans protagonistes d'aquesta reuniˇ comercial, on els preus estan dirigits a cridar l'atenciˇ dels visitants en ser molt econ˛mics, mÚs dels que es troben en els propis establiments.

Una trobada que, com ressalta el regidor de Promociˇ Econ˛mica i organitzador de la Fira Toni Bordoy, "suposa avantatges en Ómbdues direccions, tant per als comeršos, que poden treure el seu estoc ara a final de temporada, com per als visitants de la Fira, que han pogut trobar autŔntiques gangues".

Per˛ l'oferta durant tot el cap de setmana ha estat mÚs variada, incloent diferents productes d'artesania, aixÝ com un mercat ambulant de segona mÓ el diumenge al matÝ, amb articles de tota mena, que han fet les delÝcies dels visitants.

A mÚs, amb l'objectiu de dotar a la Fira de major amplitud, s'han ofert diferents activitats d'entreteniment per als mÚs petits, aixÝ com actuacions musicals que han acompanyat la Fira durant tot el cap de setmana, destacant la de Christa Elmer durant el dissabte horabaixa.

La valoraciˇ tant per part dels visitants com per part dels comeršos participants ha estat molt positiva, cosa que ha destacat Bordoy, qui ha reconegut que "estem tots molt satisfets de com ha anat el cap de setmana, i aix˛ no fa sinˇ reafirmar el nostre objectiu de dur a terme contÝnues actuacions per a donar suport i colĚlaborar amb el comerš local d'Andratx, aprofitant la bona relaciˇ existent entre aquest sector i l'Ajuntament".

Data ˙ltima modificaciˇ: 13/10/2019 a les 18:06

Aneu a la Seu Electr˛nica Portal de TransparŔncia (Botˇ) Pagament de tributs Pagament  de Tributs Ajuntament (Autoliquidacions i Liquidacions) Banner Visit Andratx BOTON ACCESO DIRECTO CERTIFICADOS VIAJES LÝnia Verda Accessos a trÓmits Aneu al Bolg d'Esports boton acceso directo biblioteca CatÓleg Patrimoni normas urbanisticas 2007 senderismo watch about boton acceso directo farmacias

Ajuntament d'Andratx -  Av. de la Curia, 1 . 07150 Andratx
TelŔfon: 971-628000 Fax: 971-136552
Correu electr˛nic: sac@andratx.cat