Ajuntament d'Andratx

Inici -> El Municipi

Andratx i Deixalles inauguren l'exposició 'Darrera l'objectiu¿ la teva mirada'

Tornar Imprimir

Presentació 'Darrer de l'objectiu... la teva mirada'

Aquest dimecres 16 d'octubre l'Ajuntament d'Andratx ha inaugurat l'exposició fotogràfica de la Fundació Deixalles 'Darrera l'objectiu...la teva mirada'.  Una col·lecció que recull fotografies fetes per nou participants de l'àrea de salut mental del servei ocupacional de la fundació, i que significa "una declaració contra l'estigma i un camí cap a la sensibilització".

Es tracta, per tant, d'una exposició dotada d'un gran valor terapèutic, i amb la que Deixalles Ponent ha pretès dur a terme una activitat dinàmica, d'aprenentatge i motivadora amb la qual donar forma a la mirada d'aquestes persones, a les seves idees, les seves sensacions, les seves percepcions¿ i que la resta de gent també les puguin conèixer.

La inauguració, amb presència de representants polítics i usuaris de la Fundació entre d'altres, va comptar amb la batlessa d'Andratx Katia Rouarch, el president de la Fundació Deixalles José Falcó, i l'educador del Servei Ocupacional de Deixalles Ponent Samir Venegas.

La col·lecció -i encara més gran- es mantindrà ara a la sala de plens fins el dimecres 23 d'octubre. Ja al gener del 2020 hi haurà una segona exposició, encara més gran. "Hi ha una gran feina en aquesta exposició, no només pel que fa a les habilitats, sino sobretot pel que fa als valors", ha destacat la regidora de Serveis Socials de l'Ajuntament d'Andratx Xisca Castell. "El seu motor més important és la il·lusió que es pot veure en cada una de les fotografies", afegeix.

Taller LGTBI

D'altra banda, aquest dimarts i dimecres l'associació Ben Amics, a través del Consell de Mallorca, ha impartit als professionals de l'àrea de Serveis Socials i de Joventut de l'Ajuntament d'Andratx uns tallers de formació sobre la garantia dels drets LGTBI i per a erradicar l'homofòbia, evitant que es puguin donar situacions de discriminació o violència per qüestions d'orientació sexual, identitat de gènere o expressió de gènere.

Data última modificació: 17/10/2019 a les 18:06

Aneu a la Seu Electrònica Portal de Transparència (Botó) Pagament de tributs Pagament  de Tributs Ajuntament (Autoliquidacions i Liquidacions) Banner Visit Andratx BOTON ACCESO DIRECTO CERTIFICADOS VIAJES Línia Verda Accessos a tràmits Aneu al Bolg d'Esports boton acceso directo biblioteca Catàleg Patrimoni normas urbanisticas 2007 senderismo watch about boton acceso directo farmacias

Ajuntament d'Andratx -  Av. de la Curia, 1 . 07150 Andratx
Telèfon: 971-628000 Fax: 971-136552
Correu electrònic: sac@andratx.cat