Ajuntament d'Andratx

Inici

S'obren les inscripcions per a la IV Marxa solidària contra la violència de gènere

Tornar Imprimir

Des del dilluns 21 i fins al divendres 25, en horari de dematí i també dimecres i el divendres d'horabaixa, es podran inscriure.

Poster IV Marxa solidària contra la violència de gènere

Arriba ja la quarta edició de la Marxa solidària contra la violència de gènere!

Després de l'èxit dels tres anys anteriors, el proper diumenge 24 de novembre podras tornar a participar en aquesta manifestació de solidaritat i suport contra una de les xacres socials més presents al nostre dia a dia.

Les inscripcions s'obriran ja aquest dilluns 21 d'octubre, i fins al divendres 25 d'octubre, en horari de dilluns a divendres de 9h a 13h, al departament de Serveis Socials (planta baixa de l'Ajuntament),  per qualsevol informació al número de telèfon 971 62 80 00 - Ext 103. S'habilitarà també els dies 23 i 25 d'octubre en horari de capvespre, de 17.30h a 19.30h.

El preu tornarà a ser de cinc euros, que es destinaran a la Fundació IRES, en benefici de la prevenció de la violència de gènere i familiar. Per als nins de fins a 12 anys l'inscripció serà d'un euro.

Amb l'eslògan 'No més violència de gènere', el departament de Serveis Socials, regit per Xisca Castell, organitza un any més aquesta marxa solidària, amb un recorregut d'uns 6 quilòmetres, y que es farà el diumenge 24 de novembre, just un dia abans del Dia Internacional de l'eliminació de la violència contra la dona.

Data última modificació: 18/10/2019 a les 10:14

Aneu a la Seu Electrònica Portal de Transparència (Botó) Pagament de tributs Pagament  de Tributs Ajuntament (Autoliquidacions i Liquidacions) Banner Visit Andratx BOTON ACCESO DIRECTO CERTIFICADOS VIAJES Línia Verda Accessos a tràmits Aneu al Bolg d'Esports boton acceso directo biblioteca Catàleg Patrimoni normas urbanisticas 2007 senderismo watch about boton acceso directo farmacias

Ajuntament d'Andratx -  Av. de la Curia, 1 . 07150 Andratx
Telèfon: 971-628000 Fax: 971-136552
Correu electrònic: sac@andratx.cat