Ajuntament d'Andratx

Inici -> └rees -> Hisenda

Es modifica l'horari de l'autob˙s a Palma per poder facilitar l'accÚs a la UIB

Tornar Imprimir

Autobus portada 2019

A partir d'aquest 1 de novembre el Consorci de Transports de les Illes Balears modificarÓ l'horari del primer autob˙s que parteix des d'Andratx cap a Palma amb l'objectiu de que els usuaris puguin arribar d'aquesta manera a la Universitat.

Aquest canvi es produeix desprÚs de que al passat Ple de la corporaciˇ s'aprovÚs instar al TIB de dur a terme aquest canvi, ja que hi havia hagut queixes de que en partir l'autob˙s a les 6.30 i arribar a les 7.55 a Palma, era impossible arribar a la Universitat abans de les 8, l'hora mÚs freqŘent de comenšament de les classes.

La mociˇ al Ple va ser presentada pel grup municipal Unides Podem, amb les pertinents modificacions durant el debat. Inicialment es solicitava la creaciˇ d'un servei de transport gratu´t fins a la UIB, tot i que l'equip de govern va desestimar l'opciˇ fins a disposar d'un estudi de la seva viabilitat. Mentrestant es va estimar oport˙ avanšar l'horari del servei p˙blic, com aixÝ s'ha fet

A partir d'ara, aquest autob˙s partirÓ doncs a les 6:10h des del Port d'Andratx; passarÓ per Andratx a les 6:20h; posteriorment per Camp de Mar a les 6.30h; i desprÚs de passar tambÚ per Paguera i per Santa Ponša, arribarÓ a l'Estaciˇ Intermodal de Palma a les 7.25h. AixÝ, per tant, els alumnes que aixÝ ho desitgin tendran mÚs de mitja hora per traslladar-se fins a la UIB.

Evidentment, com ha resaltat el regidor de mobilitat ┴ngel RodrÝguez, aix˛ tambÚ permetrÓ a tots aquells andritxols que facin feina a Palma i comencin a les 8h majors facilitats per arribar d'hora als seus llocs disposant del servei p˙blÝc de transport.

RodrÝguez ha afegit tambÚ que pel proper any s'esperen noves millores pel que fa als horaris, a les rutes, i als serveis exprÚs, una vegada es concreti la nova concessiˇ del transport a la zona del ponent insular.

Data ˙ltima modificaciˇ: 21/10/2019 a les 11:14


Ajuntament d'Andratx -  Av. de la Curia, 1 . 07150 Andratx
TelŔfon: 971-628000 Fax: 971-136552
Correu electr˛nic: sac@andratx.cat