Ajuntament d'Andratx

Inici -> El Municipi

Andratx inaugura l'exposiciˇn 'Dragonera Blava'

Tornar Imprimir

Expo Dragonera Blava 2019

Aquest dijous 7 de novembre s'ha inaugurat a la Sala de Plens de l'Ajuntament l'exposiciˇ 'Dragonera Blava'. Un collage obra de l'artista Emma Glinski, realitzat amb les imatges de Sa Dragonera que han enviat tant els andritxols com els visitants del nostre municipi.

L'exposiciˇ, que compta amb el suport de l'Ajuntament d'Andratx, forma part de la campanya "Coneix la teva └rea Marina Protegida Sa Dragonera" de la fundaciˇ Save the Med. A mÚs, en l'exposiciˇ es poden tambÚ les imatges d'Eduardo Miralles, qui va documentar la protecciˇ de la Dragonera al 1977, aixÝ com els treballs de l'ilĚlustrador Javier PÚrez.

L'acte d'inauguraciˇ, presidit per la batlessa d'Andratx Katia Rouach, i a la qual tambÚ ha assistit la regidora de cultura del consistori Ruth Mateu, juntament amb altres regidors de la corporaciˇ municipal, i el director de Medi Ambient del Consell de Mallorca Josep Manchado, ha gaudit d'un magnÝfic acolliment de p˙blic assistent.

L'exposiciˇ romandrÓ oberta a la Sala de Plens des d'avui mateix fins al pr˛xim 29 de novembre, de dilluns a divendres en horari de 9h a 13h.

Data ˙ltima modificaciˇ: 08/11/2019 a les 10:44

Aneu a la Seu Electr˛nica Portal de TransparŔncia (Botˇ) Botˇ Cita PrŔvia Pagament de tributs Pagament  de Tributs Ajuntament (Autoliquidacions i Liquidacions) Banner Visit Andratx BOTON ACCESO DIRECTO CERTIFICADOS VIAJES LÝnia Verda Accessos a trÓmits Botˇ Inacua Esports Andratx boton acceso directo biblioteca CatÓleg Patrimoni Botˇn Visor Urbanismo normas urbanisticas 2007 senderismo watch about boton acceso directo farmacias

Ajuntament d'Andratx -  Av. de la Curia, 1 . 07150 Andratx
TelŔfon: 971-628000 Fax: 971-136552
Correu electr˛nic: sac@andratx.cat