Ajuntament d'Andratx

Inici

Andratx torna a sortir al carrer per lluitar contra la violència de gènere

Tornar Imprimir

Més de 400 persones participen en la quarta edició de la marxa solidària organitzada per l'Ajuntament d'Andratx.

IV Marxa solidària contra la violència de gènere Portada web

Un any més, els veinats i veinades del municipi d'Andratx han sortit al carrer per enviar un missatge molt clar contra la violència de gènere. Més de 400 persones s'han congregat a la Plaça d'Espanya, tots amb la samarreta morada i el lema 'Andratx dóna la cara. No més violència de gènere'.

Diferents autoritats polítiques del municipi, encapçalades per la batlessa d'Andratx Katia Rouarch, també hi van ser presents, així com representants de la Fundació IreS, on aniran destinats els diners ingressats mitjançant les inscripcions, i de l'IB-Dona.

I a les dotze la pròpia Rouarch, també enfundada en la seva samarreta reivindicativa, va donar la sortida. Una autèntica marea morada -que aquest any, gràcies al bon fer de la Policia Local, va ser més marea que mai- que omplia els carrers de vida i color, per a demostrar que Andratx està en contra d'aquesta tremenda xacra de la nostra societat. .

"Són ja 51 les dones assassinades en aquest 2019 a Espanya. Això és dramàtic. Una sóla ja és dramàtic. Però estem parlant de 51 dones. I de 43 orfes. Són xifres que ens demostren que hem de continuar activant i potenciant diferents mecanismes per a acabar d'una vegada per sempre amb aquest greu problema", declarava la regidora de Serveis Socials Xisca Castell.

Entre elles, aquesta Marxa, organitzada pel Departament de Serveis Socials de l'Ajuntament d'Andratx, i que pretén alertar i conscienciar sobre aquest problema. Un recorregut una mica més llarg que en les tres edicions anteriors, i que va tornar a comptar amb la protecció i seguretat necessàriies gràcies a Policia Local, Protecció Civil d'Andratx, i Tesma, així com amb dos llocs d'avituallament. Després d'una hora i mitja aproximadament de recorregut, la 'marea morada' va tornar a arribar a la Plaça Espanya.

Una vegada aquí, els joves del Casal van llegir un manifest en contra de la violència de gènere davant tots els assistents.

Data última modificació: 25/11/2019 a les 11:18

Aneu a la Seu Electrònica Portal de Transparència (Botó) Botó Cita Prèvia Pagament de tributs Pagament  de Tributs Ajuntament (Autoliquidacions i Liquidacions) Banner Visit Andratx BOTON ACCESO DIRECTO CERTIFICADOS VIAJES Línia Verda Accessos a tràmits Botó Inacua Esports Andratx boton acceso directo biblioteca Catàleg Patrimoni Botón Visor Urbanismo normas urbanisticas 2007 senderismo watch about boton acceso directo farmacias

Ajuntament d'Andratx -  Av. de la Curia, 1 . 07150 Andratx
Telèfon: 971-628000 Fax: 971-136552
Correu electrònic: sac@andratx.cat