Ajuntament d'Andratx

Inici

Es redueix el preu del bitllet d'autob˙s pels estudiants

Tornar Imprimir

AixÝ ho estableix l'ampliaciˇ de l'acord signat per l'Ajuntament d'Andratx amb l'Ajuntament de Palma i la EMT.

NP Autob˙s 2019

L'Ajuntament d'Andratx ha aconseguit, mitjanšant una addenda en l'acord existent sobre la targeta ciutadana entre l'Ajuntament de Palma, l'EMT i el mateix consistori andritxol, que es redueixi el preu del bitllet d'autob˙s de tots els seus estudiants.

D'aquesta manera, el bitllet per als estudiants d'Andratx que hagin de desplašar-se per Palma passarÓ del preu actual de 1.15 € a un preu de 0.45 €, sent aquesta diferŔncia de 70 cŔntims subvencionada pel consistori andritxol. Aquesta nova mesura beneficiarÓ a tots els estudiants empadronats a Andratx, ja siguin aquests d'ESO, Batxillerat, universitaris, d'FP o d'idiomes, sempre que siguin majors de 17 anys. Recordin que per als menors de 17 anys hi ha el carnet infantil, que Ús gratu´t.

A mÚs, se subvencionarÓ tambÚ de manera completa el Carnet Gran A, que correspon a pensionistes a partir de 60 anys amb una sŔrie d'ingressos i pensiˇ determinats.

Aquestes dues incorporacions passen a formar part del conveni intermunicipal signat entre les tres entitats al 2010 sobre la 'Targeta Ciutadana', mitjanšant el qual els usuaris de la targeta ciutadana amb perfil reconegut a l'Ajuntament d'Andratx se'ls apliquen les mateixes tarifes que les establertes en el quadre tarifari de lÝnies urbanes de l'EMT per als residents a Palma.

Aquest conveni inclou tambÚ el descompte per resident, passant el preu de l'bitllet a 0,80 €; la gratu´tat per als menors -fins complir 17 anys-; i el Carnet Gran B, el Carnet Verd (per minusvalideses superiors a l'33%, RMI, etc.) i el Carnet de FamÝlia nombrosa, amb un preu de 0,30 €.

Data ˙ltima modificaciˇ: 26/11/2019 a les 10:47

Aneu a la Seu Electr˛nica Portal de TransparŔncia (Botˇ) Botˇ Cita PrŔvia Pagament de tributs Pagament  de Tributs Ajuntament (Autoliquidacions i Liquidacions) Banner Visit Andratx BOTON ACCESO DIRECTO CERTIFICADOS VIAJES LÝnia Verda Accessos a trÓmits Botˇ Inacua Esports Andratx boton acceso directo biblioteca CatÓleg Patrimoni Botˇn Visor Urbanismo normas urbanisticas 2007 senderismo watch about boton acceso directo farmacias

Ajuntament d'Andratx -  Av. de la Curia, 1 . 07150 Andratx
TelŔfon: 971-628000 Fax: 971-136552
Correu electr˛nic: sac@andratx.cat